1. Avaleht
  2. Sport
  3. Surfilaager üllatab mitmekülgse programmiga uues asukohas
Surfilaager üllatab mitmekülgse programmiga uues asukohas

Surfilaager üllatab mitmekülgse programmiga uues asukohas

10.-14. juulini toimuv Baltikumi suurim surfifestival Surfilaager tähistab sel aastal 15. sünnipäeva.

Uus asukoht Pärnu ja Ikla vahelise Romantilise Rannatee ääres asuvas looduskaunis Lemmerannas ning avar laagriala laia liivarannaga pakub võrdseid võimalusi nii purjelaua- kui lohesurfi igas astmes sõitjatele ja õppijatele. Läbi aegade tugevaim artistide valik toob laagri lavadele esinejaid nii Eestist kui ka välismaalt.

Sellel aastal teevad Surfilaagri raames ulatuslikku koostööd ka Eesti Purjelaualiit ja Eesti Lohesurfiliit. Koostöö eesmärgiks on avardada sportimisvõimalusi, arendada võistlustegevusi nii Eestis kui ka mujal ning propageerida aktiivset ja loodust hoidvat elustiili laiemalt. Surfilaagris on omad teemaalad rannas ja võistlus- ning demoprogramm nii purjelauduritele kui lohetajatele. Kohapeal on võimalik osaleda surfikoolitustel, õppida maailmatasemel pro-sõitjatelt ning lisaks nautida aktiivset meelelahutust.

Surfilaagri pressiesindaja Anna-Liisa Supi sõnul on sel aastal oodata palju uuendusi eelkõige just programmi osas.

“Soovime, et Surfilaager oleks aktiivsetele suve tippsündmus. Programm on koostatud eesmärgiga, et kõigil oleks põnev, sõltumata surfioskuse tasemest või vanusest,” kommenteeris Supp.

“Lisaks sportimisvõimalustele on Surfilaagris väga tugev artistide line-up; avatud on ka Surfikino, mis tehes koostööd Tallinna Katusekinoga, näitab igal õhtul valikut maailma surfifilmide paremikust. Tegevusi on tõesti igale maitsetele,” lisas Supp.

Kodumaistest artistidest on esimestena kinnitatud Skype’i maailmavallutuse auhinna (Skype’s Go Change the World) võitnud Elephants From Neptune, armastatud Vaiko Eplik & Eliit, ning valik Eesti parimaid DJ-sid ja produtsente: Check One Two legendaarne peoöö, Haigla DJde sametised helid, multitalent Sander Mölder, värske muusika maaletooja Madis Nestor ning Jazz It Up DJd Orav & Drummie.

Välismaistest artistidest näeb Tallinn Music Weeki publiku lemmikut, elektroonilise muusika põnevaimat uustulijat Rangleklods´i Taanist, raju Belgia rockibändi Kapitan Korsakovi ning Venemaalt, Siberist pärit funk´i punti The Soul Surfers. Surfilaagri päevajuhiks on Robert Kõrvits.

Head Uudised GoodNews