1. Avaleht
  2. Sport
  3. Starman toetab Kelly Sildaru olümpiaettevalmistusi 80 000 euroga
Starman toetab Kelly Sildaru olümpiaettevalmistusi 80 000 euroga

Starman toetab Kelly Sildaru olümpiaettevalmistusi 80 000 euroga

Starman toetab Kelly Sildaru olümpiaettevalmistusi 80 000 eurogaTelekommunikatsioonifirma Starman sõlmis laupäeval Eesti edukaima freestyle-suustaja Kelly Sildaruga sponsorlepingu, mille kohaselt toetab Starman Sildaru ettevalmistusi 2018. aasta Pyeongchangi taliolümpiaks kokku 80 000 euroga.

Laupäeval, 7. veebruaril 2015 Kiviõli Seikluskeskuse suusamäel esitletud sponsorlepingu kestvus on neli aastat ja Starman toetab selle kohaselt Kelly Sildaru olümpiapüüdlusi igal aastal 20 000 euroga.

Starmani juhatuse esimees Toomas Tiivel tunneb rõõmu, et üle pika aja on meie sporditaevas üks tõeliselt särav täht, kes on andekas ja töökas ning teeb seda kõike naudinguga. “Kelly saavutused freestyle suusatamise maailmas on juba täna erakordsed ning me hindame kõrgelt perekond Sildaru tegemisi ja pingutusi selle nimel. Just nende pühendumus ja julgus suurelt unistada tekitasid meis soovi oma panus anda, et Kelly saaks keskenduda treeningutele ja võistlemisele ning tõusta 2018. aasta olümpiamängudel maailma kõige teravamasse tippu ,” lausus Tiivel.

Kelly isa ja treeneri Tõnis Sildaru sõnul võimaldab uue toetaja lisandumine rohkem treenida ja võistelda. “Kelly saab lubada endale rohkem lumetunde, mis on täna peamine vajakajääk meie ja ala päris tippude vahel,” lausus Tõnis Sildaru.

Ühtlasi lubas ilm laupäeval kõigi lumelauasõprade rõõmuks lõpuks ka tänavu avada Baltimaade suurima lumepargi – Starmani Lumepargi – esimesed nõlvad, millel Kelly Sildaru tegi laupäeval ametliku avasõidu.

Starman on Kiviõli Seikluskeskuse erinevaid tegemisi toetanud juba alates 2009. aastast, on alates 2013. aastast mäel asuva Baltimaade suurima lumepargi nimisponsor ning Eesti pargisõidu meistrivõistluste Estonian Open Slopestyle peasponsor.

Head Uudised GoodNews