1. Avaleht
  2. Sport
  3. SPORDI- JA HOBIMESS! Sel nädalal toimub Tallinnas suurejooneline Spordi- ja Hobimess
SPORDI- JA HOBIMESS! Sel nädalal toimub Tallinnas suurejooneline Spordi- ja Hobimess

SPORDI- JA HOBIMESS! Sel nädalal toimub Tallinnas suurejooneline Spordi- ja Hobimess

Sport ja hobid6.‒8. mail toimub Tondiraba jäähallis esimene Spordi- ja Hobimess, kuhu oodatakse kuni 15 000 külastajat. Messi eesmärk on suurendada inimeste tervislike ja aktiivsete eluviiside harrastamist, tutvustades erinevaid spordi- ja hobialasid aktiivsete tegevuste kaudu.

„Kui koolilaste kehalise kasvatuse keskmine hinne on kolm, siis mida me sellest järeldame? Linnaelanikel puudub käepärane koondatud info liikumis- ja spordivõimaluste kohta. Spordi- ja Hobimess on suunatud kõigile, kelle jaoks on olulised tervis, huvitav vaba aja veetmine ja pidev areng,” ütles messi korraldaja Marge Laan. „Soovime lapsevanema kaudu jõuda rohujuuretasandini ehk lapseni ning panna inimesi erinevate põnevate liikumis- ja tegevusvõimaluste abil veetma aktiivselt  aega. Meie eesmärk on tegutseda üheskoos, internetis kahjuks aktiivseid tegevusi ise järele proovida ei saa.”

Spordi- ja Hobimess on kogupereüritus, kuhu on oodatud nii täiskasvanud kui ka väikesed spordisõbrad. Reedel, 6. mail on järeltuleva põlve kasvatamise eesmärgil lisaks täiskasvanutele tähelepanu pööratud ka laste ja koolide kohalekutsumisele. Nädalavahetusel, 7.-8. mail on oodatud külastajad kogu pere või sõpradega. Häid pakkumisi, aktiivset ning sportlikku osavõturõõmu ja vaatemängulist šoud jätkub kõigile.

Spordi- ja Hobimessil on esindatud väga erinevad alad: fitness ja kulturism, piljard, discgolf, paintball, ronimine, surf, jooks, tants, orienteerumine, langevarjuhüpped, veesport, poks, taipoks, jalgrattad, rulluisud, tõukerattad, droonid, samas ka erinevad huvialapargid, nt Wakepark, seikluspargid, Tallinna spordibaasid ja noortekeskused jne. Lisaks saab Fitness alal mõõta tasuta kehakoostist ja saada nõu treeningute ja toitumise osas!

„Meie mess toimub omanäolises ja uuenduslikus formaadis, kus kõik osalejad tutvustavad oma ala praktiliste ja aktiivsete tegevustega ning kõik külastajad saavad ise kohapeal proovida ja kaasa lüüa,” märkis Marge Laan. „Oleme kaasanud välismaiste spordimesside korraldajaid ja kogunud nende parimaid teadmisi, et tagada messi võimalikult suur kasu ja mõju. Meie eesmärk on korraldada suurejooneline ja aktiivne kogupereüritus.”

Üritus toimub Lasnamäel. Selles linnaosas on kõige rohkem elanikke, ent kõige vähem vaba aja sisustamise võimalusi ja seda puudutavat infot.

Spordi- ja Hobimess toimub Tondiraba jäähallis (Varraku 14, Tallinn) kolmel päeval:
6. mail 12.00‒19.00,
7. mail 10.00‒18.00,
8. mail 10.00‒16.00.

Kuni 18-aastastele lastele on sissepääs tasuta, täiskasvanute pilet maksab 5 eurot. Piletid on müügil kohapeal.

Spordi- ja Hobimessil 2016 osaleb ligi 60 eksponenti ja ootame 15 000 külastajat. Messi eesmärk on kasvada rahvusvaheliseks ja iga-aastaseks peredele suunatud suurürituseks. Eksponentidele on messil osalemise eeltingimuseks tutvustada oma ala praktilise, aktiivse tegevuse kaudu.

Head Uudised GoodNews