1. Avaleht
  2. Sport
  3. Sepa Jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania püüab kahte Kuldmuna
Sepa Jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania püüab kahte Kuldmuna

Sepa Jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania püüab kahte Kuldmuna

Sepa_Jalgpallikeskus_3DÜle 3000 inimese toetuse saanud ajalooline ühisrahastuskampaania Sepa Jalgpallikeskuse rajamiseks pääses Eesti parimate turundustegude võistlusel Kuldmuna kahes kategoorias finalistide sekka. Sepa ühisrahastuskampaania kandideerib Kuldmunale parima sotsiaalkampaania ja parima digitaalse lahenduse kategooriates.

“See on väga ilus tunnustus oma ala proffide poolt,” oli Sepa Jalgpallikeskuse kampaaniajuht Kalle Paas õnnelik. “Jalgpalliklubina püüame karikate ja medalite poole eelkõige palliplatsil, aga Sepa ühisrahastuskampaaniaga panime koos suure märgi maha, milline võiks olla üks jalgpalliklubi ka platsi kõrval – tõeline kogukond, kes kokku tulles saab ära teha suuri asju!”

Sepa_Jalgpallikeskus_logoKampaania eestvedajate sõnul on peitus kampaania edu heas mõttes hullumeelses idees, tugevas kogukonnas ja disainistuudio Neway loodud suurepärases ruutmeetriostu veebilahenduses, mis omakorda kandideerib parima veebilahenduse Kuldmunale.

Disainistuudio Neway juhi Jaan Naaberi sõnul on disainistuudiol väga hea meel, et saadi Tartu jalgpallile nii olulise projekti taustajõud olla. “Saime heas mõttes hullumeelse idee tehniliselt ja visuaalselt teostada ja on tore, kui saame ka teistele tulevikus inspiratsiooniks olla!”

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas eelmise aasta 2. novembril Eestis ainulaadse ühisrahastuskampaaniaga, millega koguti 150 000€ Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Disainistuudio Neway loodud keskkonnas sai igaüks osta endale ruutmeetri uuest staadionist ja sellega toetada tuhandete Tartu noorte jalgpallurite unistusi.

Lisaks ajaloolisele ühisrahastuskampaaniale panustab uue Sepa Jalgpallikeskuse valmimisse ka Jalgpallikool Tammeka ja Eesti Jalgpalli Liit. Ehitustegevus Sepa staadionil algab sel kevadel ja ühisrahastuskampaaniale pannakse pidulik punkt 10. juulil EURO 2016 finaali ühisvaatamisega, kuhu on oodatud kõik kampaania toetajad ja kaasaaitajad.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews