1. Avaleht
  2. Sport
  3. SEB MAIJOOKS ÜLLATAB! Suursündmusel pakutakse lõõgastavat dušielamust
SEB MAIJOOKS ÜLLATAB! Suursündmusel pakutakse lõõgastavat dušielamust

SEB MAIJOOKS ÜLLATAB! Suursündmusel pakutakse lõõgastavat dušielamust

SEB dushimaailm223. mail Tallinnas lauluväljakul toimuval SEB Maijooksul on kõigil osavõtjatel võimalus nautida Hansgrohe mobiilset dušimaailma – 20 erinevat dušisüsteemi, mis pakuvad lõõgastavat dušielamust.

Viimastel aastatel on Hansgrohe dušifurgoone kasutatud mobiilsete värskendusjaamadena paljudel Euroopa rahvusvahelistel spordi- ja kultuuriüritustel, sh ka erinevatel naistejooksudel. Saksamaalt pärit ratastel dušimaailm saabus Tallinnasse otse Riia maratonilt. „Riias said jooksjad ennast võistlusjärgselt duši all soojendada, kuna ilm oli jäiselt külm ja kohati sadas isegi lund,“ rääkis Hansgrohe Ärijuht Eestis Andrus Asavi. „Tallinnas loodame nädalavahetuseks ilusat ilma ja väga sooja ilma puhul on, vastupidiselt Riia kogemusele, võimalik jahutavast dušinaudingust osa saada,“ rääkis Asavi. „Ühtlasi on see hea võimalus reaalselt erinevaid dušše katsetada – poodi ostma minnes sellist võimalust ju pole, Maijooksul saab aga erinevaid dušše ja nende funktsioone sõna otseses mõttes omal nahal järele proovida.”

SEB dushimaailmDuši nautimiseks tuleb SEB Maijooksust osavõtjatel vaid rätik kaasa võtta, kõik muu on kohapeal olemas, sh dušigeelid ja šampoonid Avonilt. Jooksu start antakse laupäeval kell 13.00. Hansgrohe duššide kasutamine SEB Maijooksul on tasuta! Info Maijooksu kohta on leitav SIIT!

Hansgrohe 40-tonnine nn duširekka (shower truck) on 13,5 meetrit pikk, mahutab 20 dušši ja kaks riietusruumi. Veok on varustatud mitmesuguste Hansgrohe innovaatiliste üla- ja käsiduššidega. Nende hulka kuuluvad mudelid, mis tekitavad troopilise vihmasabina käes seismise tunde, proovida saab ka erinevaid dušisüsteeme, mis tänu erifunktsioonidele tagavad kümblejale topeltnaudingu. Kõrgetasemeliste dušisüsteemide puhul on arvestatud ka keskkonnahoiu nõuetega – kõik tooted põhinevad Hansgrohe veesäästlikul EcoSmart-tehnoloogial.

SEB dushimaailm3Hansgrohe on Saksamaal Schwarzwaldi mäestikupiirkonnas asuv sanitaartehnikatootja. Oma 114-aastase ajaloo jooksul on ettevõte omandanud tehnoloogia-, disaini- ja jätkusuutlikkusealaste uuenduste liidri maine. Hansgrohe SE toodetud segistid, dušiotsikud ja dušisüsteemid muudavad vannitoa funktsionaalsemaks, mugavamaks ja esteetilisemaks. Ettevõtet ning selle tooteid on pärjatud arvukate auhindadega, sh disainiauhind Red Dot „Best of the Best“ tootedisaini kategoorias, Wallpaper* disainiauhind 2014 parima dušikontseptsiooni eest ning auhind Interior Innovation „Best of the Best“ 2014. Info Hansgrohe kohta: www.hansgrohe.ee.

Head Uudised GoodNews