1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. SAATES SUVEMIKS! Sarja King of Kings Tallinna etapil selgub maailmameister ja tuleb rida revanšheitlusi
SAATES SUVEMIKS! Sarja King of Kings Tallinna etapil selgub maailmameister ja tuleb rida revanšheitlusi

SAATES SUVEMIKS! Sarja King of Kings Tallinna etapil selgub maailmameister ja tuleb rida revanšheitlusi

Igor Golubev
Igor Golubev

Tallinna TV saade “Suvemiks” on külas Coca Cola Plazas, kus 16. augustil toimus võitluskunstisarja King of Kings Tallinna Grand Prix` etapi pressikonverents.

Etapi korraldaja Igor Golubev selgitab, et tegu pole lihtsa karikavõistlusega, vaid see on juba teist korda Eestis toimuv suursündmus, mille käigus korraldatakse maailmameistri tiitlivõitlus kuni 77 kg kaalukategoorias ning selle võitja saab meistrivöö. Tiitlile hakkavad võitlema Eesti poksija Roman Zõbin, kelle vastaseks on moldovalasest tiitlikaitsja Sergei Morari.

King of Kings

Kuna möödunud aasta detsembris jäi finaalmatšis meie Roman punktiarvestuses kaotusseisu, tuleb uus kohtumine revanšiheitlusena. Veel on oodata kuute reitinguvõitlust ning nelja mehe turniiri -65 kg kaalukategoorias, mille võitja saab õiguse minna selles kaalukategoorias maailmameistri tiitlit püüdma. Eesti poolt läheb ringi Markko Moisar ning kahest superfight`ist ühes poksib tema vend Mirkko Moisar Moldova esindaja Vitali Mateiga.

Markko Moisar

Igor Golubev märgib veel ära, et King of Kingsi korraldamisel on moodustumas tõhus meeskond, lisandumas on uusi partnereid ja sponsoreid ning kolmas GP etapp tuleb 2017. aasta 16. septembril. Eesti kuulsaim taipoksiamatsoon Andra Aho lubab ennast Saku Suurhallis võimalikult heast küljest näidata ning Roman Zõbin tunneb ennast Sergei Morari võitmiseks täiesti valmis olevat.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews