1. Avaleht
  2. Sport
  3. SAATES SUVEMIKS! Kevin Renno trennis poksis kirju seltskond ennast väsinuks
SAATES SUVEMIKS! Kevin Renno trennis poksis kirju seltskond ennast väsinuks

SAATES SUVEMIKS! Kevin Renno trennis poksis kirju seltskond ennast väsinuks

IMG_5852Tallinna TV saate “Suvemiks” reporter Katrin Hinrikus käis Sparta spordiklubis Kevin Renno taipoksitreeningus treenerit ja poksikotti tagumas ning ka trennikaaslaste muljeid ära kuulamas. Koos temaga proovisid taipoksi järele tuntud muusik Artjom Savitski ja tema võluv kaasa Anna Lepik.

Treener Kevin Renno kinnitab, et taipoksitrenn on üldfüüsiliselt hea, sest kasutusel on kogu keha — lüüa võib käte, küünarnukkide ja jalgadega, lisaks püstimaadlus ning kes teeb seda enda heaks, saab hea füüsilise põhja ja põletab ohtralt rasvu. “Suvel inimesed unustavad ennast, kasutavad 2-3 kuud, et ennast ogaraks grillida ja pikutada — nii ei saa, et üheksa kuud trennid ja kolm puhkad,” peab Kevin suvist trenni vajalikuks.

IMG_5843

Katrin ja Anna leiavad poksi suhtes kiiresti ühise keele ning nendivad, et kui võtad teisel peast kinni ja hakkad peksma, on natuke võõras tunne küll, kuid üldiselt jätab trenn hea sisetunde. “Ma olin juba soojendusega läbimärg,” tunnistab Anna. “Meeldisid viimased 2 minutit, kui sai intensiivselt lüüa ja kõike proovile panna. See on hea moodus, kuidas pingetest vabaks saada, eriti kui mõtled millegi halva peale,” naerab ta.

IMG_5820

Artjom on seni poksi ainult kõrvalt vaadanud, aga tunneb ennast ka higist märjana lahedalt. “Filmis peksavad tund aega ja ei midagi, mina olen siin kaks minutit poksinud ja olen väsinud,” võrdleb ta filme ja reaalsust. Kuivõrd trennina on poksimine hea, ei välista ta, et hakkabki sellega tegelema.

IMG_5903

“Trenn oli korralik, emotsioonid on laes, keha on väsinud, aga taipoks on ülilahe,” võtab ka ajakirjanikuneiu trennimuljed kokku.

VAATA VIDEOT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews