1. Avaleht
  2. Sport
  3. REGISTREERIMISE TIPPAEG ON KÄES! Eesti suurimale rahvaspordisündmusele registreerub päevas ligi 1000 inimest
REGISTREERIMISE TIPPAEG ON KÄES! Eesti suurimale rahvaspordisündmusele registreerub päevas ligi 1000 inimest

REGISTREERIMISE TIPPAEG ON KÄES! Eesti suurimale rahvaspordisündmusele registreerub päevas ligi 1000 inimest

Eesti suurimale rahvaspordisündmusele registreerub päevas ligi 1000 inimest12.-13. septembril toimuvale Eesti suurimale rahvaspordisündmusele, SEB Tallinna Maratonile registreerimise tippaeg on kätte jõudnud. Iga päev lisandub stardinimekirja pea 1000 inimest.

“Soovitame registreerumist mitte jätta viimasele hetkele, sest stardikohad täituvad väga aktiivselt. Kui maraton ja poolmaraton nõuavad spetsiaalset ettevalmistust, siis 10-kilomeetrine distants on kõigile jõukohane ja just sinna lisandub osalejaid kõige suurema aktiivsusega,” innustas SEB Tallinna Maratoni sekretariaadi juht Renna Järvalt liikumisharrastajaid registreerima.

Traditsiooniliselt septembri teisel nädalavahetusel toimuva SEB Tallinna Maratoni raames saab end proovile panna maratonijooksus (42,195 km), poolmaratonil (21,1 km), 10-kilomeetrisel jooksu- ja käimisrajal, 4-kilomeetri pikkusel Nike Noortejooksul ja Mesikäpa lastejooksudel. Kõigi distantside kokkuvõttes ootavad korraldajad tänavu osalema vähemalt 20 000 spordisõpra.

SEB Tallinna Maratoni erinevatele distantsidele saab soodsama hinnaga registreeruda 31. augustini aadressil www.jooks.ee. Samal veebiaadressil on avatud ka registreerimine Nike Noortejooksule ja Mesikäpa lastejooksudele.

SEB Tallinna Maratoni korraldamisel lööb kaasa üle 500 vabatahtliku. Kõigil, kes tunnevad soovi olla Eesti suurima rahvaspordipeo korraldamise juures, on veel võimalik liituda. Täpsem info kodulehel www.jooks.ee.

Head Uudised GoodNews