1. Avaleht
  2. Sport
  3. Purjelauasõidu Eesti MV etapi teine võistluspäev tõi uued liidrid
Purjelauasõidu Eesti MV etapi teine võistluspäev tõi uued liidrid

Purjelauasõidu Eesti MV etapi teine võistluspäev tõi uued liidrid

Purjelauasõidu Eesti meistrivõistluste 6.-8. septembrini peetava etapi teine võistluspäev möödus keskmise tugevusega pagilises lõunatuules.

RS:X klassis oli teisel päeval kolmes sõidus kõigist konkurentidest üle Ingrid Puusta, kes on sellele klassile praeguseks ära peetud kaheksa sõidu kokkuvõttes võistlust juhtimas. Tema kannul on Rainer Kasekivi. 3. positsiooni hoiab Raul Mihkel Anton.

Nooremate surfarite seas on Techno 293 Youth U17 klassis tõusnud juhtima täna kaks sõiduvõitu ja kaks 2. kohta saanud Alan Mitšulis. 2. positsiooni on haaranud Romek Roolaht. Avapäevajärgne liider Joonas Mik on 3. real.

Techno 293 Junior U15 klassis kuulub liidrikoht täna kõigis sõitudes parim olnud Jakob Heinrich Tuubelile. 2. kohal on Liisbeth Orav ja 3. kohal Emma Viktoria Millend.

Kõige väiksemate purjelaudurite Techno 293 Minim U13 klassis on esikohal Bertha Kivistik (fotol), järgnemas Karl Sören Tamm ja Liisa Marii Kalk.

Formula klassi liider on täna kaks esimest ja kaks teist sõidutulemust korjanud Neeme Truumees. Aivar Kajakale kuulub 2. positsioon. 3. kohal on Elena Lass.

Meistrid selguvad finaalis 22. septembril.

Head Uudised GoodNews