1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. PIIRAMATU MÄNGUVÕIMALUS! EGCC käib välja suurepärase pakkumise
PIIRAMATU MÄNGUVÕIMALUS! EGCC käib välja suurepärase pakkumise

PIIRAMATU MÄNGUVÕIMALUS! EGCC käib välja suurepärase pakkumise

Foto: EGCC
Foto: EGCC

Golf ei ole juba ammugi enam teiste harrastustega võrreldes kallis spordiala, pigem on golfikulu võrreldav kesklinna spordiklubi kuluga. Estonian Golf& Country Club pakub kõikidele golfisõpradele võimaluse soetada mänguõigus kuni järgmise aasta lõpuni 9 rajalisele Stone Course’ile vaid 490 euroga. EGCC-s on golfi mängitud 38 kuud järjest ja kui arvutada kulu alates augustist järgmise aasta lõpuni, siis tuleb kuu mänguõiguse hinnaks 28,82 eurot!

Pakkumist võivad kasutada kõik, kes on läbinud green cardi kursuse olenemata, kas tunnistus selle kohta saadi eelmisel nädalal või eelmisel sajandil.

Mänguõigus sisaldab piiramatut mängimist Stone Course’il. Kes soovib lisaks hakata ka oma mängutaset numbriliselt jälgima, ehk aktiivset händikäpi, see saab 2015.aastaks lisaks ka võimaluse astuda EGCC kandidaatliikmeks hinnaga 50 eurot kuni selle hooaja lõpuni.

Loomulikult võib mänguõigust kinkida ka oma lähedastele pereliikmetele, sõpradele ja miks mitte ka äripartneritele! Pole midagi paremat kui aktiivselt koos veedetud aeg ilusas looduses ja väga heas seltskonnas!

Pakkumisest osa saamiseks võtke ühendust EGCC Caddiemasteriga tel 6025 290 või saatke kiri aadressile info@egcc.ee või tulge lihtsalt kohale ja saate kohe mängima!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews