1. Avaleht
  2. Sport
  3. Paistu vald kutsub 13. juulil Paistu-Mulgi rahvatriatlonile
Paistu vald kutsub 13. juulil Paistu-Mulgi rahvatriatlonile

Paistu vald kutsub 13. juulil Paistu-Mulgi rahvatriatlonile

Meie Liigume Kurema rahvatriatloni start
Foto: Rando Kall/fotovabrik.ee

Liikumissari Meie Liigume ja Paistu Vallavalitsus kutsuvad kõiki huvilisi osalema 13. juulil Paistus toimuvale Meie Liigume IV Paistu-Mulgi rahvatriatlonile.

Rahvatriatloniürituse eesmärgiks on propageerida tervislikke eluviise, tutvustada triatlonit kui atraktiivset spordiala ning pakkuda Viljandimaa elanikele võimalust ennast heas mõttes proovile panna!

 

Noorte (kuni 14-aastased) start saab alguse Holstre järve ääres laupäeval kell 12.00 ning harrastajate ja võistkondade oma kell 13.30.

Triatlonikeskus on registreerujatele avatud alates kell 10.30 Holstre-Polli Spordi- ja Puhkekeskuse juures – tule aegsasti kohale, et leida parkimiskoht, teha registreering ja jõuda starti!

Paistu-Mulgi rahvatriatlon erineb teistest triatlonitest sellepoolest, et võistlusel on kaks vahetusala – I vahetusala asub Holstre järve ääres ning II Holstre-Polli Spordi- ja Puhkekeskuse juures, kus rattaringilt suundutakse jooksma. Distantsid on jõukohased kõigile ja keegi rajale ei jää! Kui pelgad üksi tulemist, siis pane kokku kolmeliikmeline punt ja tee ikka triatlon läbi!

Osalemine IV Paistu-Mulgi rahvatriatlonil on tasuta, kuid korraldajad paluvad enda tulekust teada anda Meie Liigume koduleheküljel www.meieliigume.ee kuni 11.07.2013.

Hilised ärkajad saavad loomulikult ennast kirja panna ka kohapeal alates kell 10.30!

Triatlonipäeva lõpus loositakse osalejate seas välja ka mitmeid auhindu!
Lisainfo: www.meieliigume.ee

Head Uudised GoodNews