1. Avaleht
  2. Sport
  3. Paides krooniti rannavolle Eesti meistrid
Paides krooniti rannavolle Eesti meistrid

Paides krooniti rannavolle Eesti meistrid

Eesti rannavolle Grand Prix 2019 kulmineerus sel nädalavahetusel Paides, kui toimusid Eesti meistrivõistlused nais- ja meespaaridele.

Laupäeval toimusid alagrupimängud, pühapäeval peeti kohamängud. Meeste finaalis olid vastamisi kogenud ja väga pikalt koos mänginud Aleksei Povjakel ja Maksim Petrov ning Urmas Piik ja Sander Steinberg. Finaal oli igati finaalivääriline ja võitja selgitamiseks läks tarvis kolme geimi, kus suutsid paremuse lõpuks maksma panna Povjakel – Petrov, lõpptulemuseks 2:1 (21:19, 16:21, 15:12). Pärast finaali teatas Petrov ühtlasi, et see suvi jääb tema jaoks rannavõrkpallis viimaseks.

Pronksimatšis alistasid Dimitri Korotkov – Karli Allik 2:0 (21:16, 21:15) Timo Ander Lõhmuse – Märt Tammearu.

Naiste finaali jõudsid Heleene Hollas ja Liisa Soomets ning Juudit Kure-Pohhomov ja Renate Pikk. Finaalis naised väljakule ei tulnud, sest Kure-Pohhomov ei saanud vigastuse tõttu mängida ja nii läks 2:0 võit kirja sel aastal suurepärases hoos olevatele ja juuli lõpus ka Eesti karikavõistlustel esikoha võtnud Hollas – Soometsale.

Naiste seas võitsid pronksmedalid Kadri Leiten ja Kristi Vink, kes olid kolmanda koha mängus 2:1 (21:18, 19:21, 15:11) üle Liina Kaisist ja Kadi Kalmust.

Head Uudised GoodNews