1. Avaleht
  2. Sport
  3. Pääsküla kooli ekstreemspordi huvitundide projekt jõudis edukalt lõpule
Pääsküla kooli ekstreemspordi huvitundide projekt jõudis edukalt lõpule

Pääsküla kooli ekstreemspordi huvitundide projekt jõudis edukalt lõpule

Pääsküla kooli 4.-6. klassi õpilastel oli sel õppeaastal esmakordselt võimalus osaleda huvitunni raames Pääsküla siserulapargis toimuvates ekstreemsporditundides. Septembri algusest detsembrini väldanud projekt oli Tallinnas esmakordne, kuid inspireeritud Pärnu koolidest, kes alustasid ekstreemsporditundidega juba möödunud kevadel.

Täna, 11. detsembril toimunud viimases tõukerattatrennis näitasid noored, mida nad mitme kuu vältel õppinud on. Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis andis kõigile osalejatele üle tänukirjad.

„Mul on hea meel, et Pääsküla kool oli valmis pilootprojektis kaasa lööma ja selle edukalt ka lõpule viima. Loodame, et tulevikus saame veelgi enam noortele selliseid võimalusi pakkuda, sest järgmisel aastal saab Tallinna ainus siserulapark ka uue kontseptsiooni,“ rääkis linnaosavanem Šillis.

Tõukerattatunde viis läbi kuueaastase treenerikogemusega MTÜ Keerdtrepp asutaja Mikael Parman. „Treeningutest võtsid osa algajad ekstreemspordihuvilised, kes jäid tundidega väga rahule. Lisaks oskuste õppimisele ja enda proovilepanemisele saadi uusi sõpru ja nii mõnigi leidis uue hobi,“ ütles treener.

Ekstreemspordi huvitunnid toimusid Nõmme linnaosavalitsuse, Nõmme vaba aja keskuse Pääsküla noortekeskuse, Pääsküla kooli ja Keerdtrepi koostööl. Vajaminevad tõukerattad, kiivrid ja kaitsmed soetati Eesti Noorsootöö Keskuse projektikonkursi „Varaait vol 15“ eraldatud vahenditest.

Head Uudised GoodNews