1. Avaleht
  2. Sport
  3. OTSE! Valitsev Eesti meister FCI Tallinn: meid ootab ees mäng väga tugeva meeskonna vastu
OTSE! Valitsev Eesti meister FCI Tallinn: meid ootab ees mäng väga tugeva meeskonna vastu

OTSE! Valitsev Eesti meister FCI Tallinn: meid ootab ees mäng väga tugeva meeskonna vastu

JalgpallTäna algusega kell 18 teeb Tallinna TV otseülekande ülipõnevast jalgpalli Eesti karikavõistluste veerandfinaalist, kus vastamisi lähevad valitsev Eesti meister FCI Tallinn ning Nõmme Kalju FC.

„Üritame võtta karikamängus revanši, et taastuks me usk oma jõududesse ja et ka õnn pöörduks taas meie poole – seda on taolistes mängudes vägagi vaja!“ rääkis FCI Tallinn peatreener Aleksandr Puštov.

„Täna sõidame Nõmmele ja seal ootab meid ees mäng väga tugeva meeskonna vastu. Premium liiga eelmises voorus päädis meievaheline kohtumine meie kaotusega, ent mängisime hästi ja domineerisime terve mängu vältel. Meil on väga suur motivatsioon võita ja pääseda edasi poolfinaali!“ lisas FCI Tallinn väravavaht Matvei Igonen.

“Tegu on kindlasti väga tähtsa mänguga Evald Tipneri karika nimel. Reedesest liigamängust oli näha, et Infonet ei ole kerge vastane ning mõlemad meeskonnad ei lepi vähemaga kui võit. Lisaks on mõlemad meeskonnad kindlustanud endale koha eurosarjas, mis näitab klubide head taset. Kindlasti tuleb võistluslik mäng ning usun, et pealtvaatajatele pakutakse ilusat jalgpalli,” sõnas Nõmme Kalju abitreeneri Sergei Terehhov

”Järgmisesse ringi pääsemiseks peame mängima väga head jalgpalli ja realiseerima oma võimalused, sest valitseva Eesti meistri vastu mängides loevad ka kõige pisemad detailed,” lisas Nõmme Kalju ründaja Peeter Klein.

Vaata otseülekannet Tallinna TV vahendusel! Pall pannakse mängu kell 18.00.

Head Uudised GoodNews