1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. King of Kings 2016 Eesti pressikonverents
King of Kings 2016 Eesti pressikonverents

King of Kings 2016 Eesti pressikonverents

OTSEÜLEKANNE ON LÕPPENUD!

14:09 - GoodNews on homseteks heitlusteks valmis

goodnews-tiim

Homme toimuva King of Kings turniiri pressikonverents ja kaalumine on läbi ning GoodNewsi meeskond istub peaaegu üksi Saku Suurhalli Rock Lounge`s, et viimseid lugusid lõpetada. Homme õhtul oleme taas siin, muidugi suures saalis ringi läheduses, ja ootame ka kõiki teid, et koos omadele kaasa elada!

Kohtume King of Kingsil!

13:52 - Cool D lubab eetrisse paisata häid hetkekirjeldusi ja lahedaid fakte

cool-d

Sõbrad, räpparid ja homsed telekommentaatorid Kaarel Kose ja Cool D ehk Priit Kolsar on King of Kingsil ninapidi koos ja ning lubavad eetris heas mõttes võistlema hakata. “Tahame võimalikult hästi edasi anda emotsioone ja seda, mis toimub poksiringis, meie omavaheline faktide teadmisvõistlus jääb tahaplaanile,” lubab Priit. Kuna tema peas on suur segadus ja info on ajus segi, siis on tal faktidest olemas väljatrükk. “KOK on garanteeritud nokaudiüritus, sest 80% matšidest lõpeb maas. Olgem ausad, sinna tullakse ikkagi verd ja actioni vaatama ja arvan, et seda tuleb,” usub Cool D.

13:39 - Telekommentaator Kaarel Kose lubab enne mikrofoni ette minekut korralikult magada

kaarel-kose

Turniiril King of Kings toimuvat kommenteeriv räppar Kaarel Kose on ütleb, et praegu pole ta debüüdiks kohe kuidagi valmis. Ta on varem vaid Xplosioni kommenteerinud ja sedagi internetis väiksema auditooriumi ees. “Käsi väriseb, olen püüdnud võitlejate ja ürituse taustaga natuke tööd teha, aga ei julge öelda, et väga varmalt valmis oleks,” tunnistab ta. Pöialt hoiab ta omadele, kellega on ta ise koos saalis trenni teinud ja nende võitlust tahab ta ka kommenteerida, võõrastest aga kindlasti Zaur Dzavadovi tegevust. Täna õhtul ta hääleharjutusi ei tee, kuna on niigi artist, Kaarel tahab hoopiski korralikult välja magada, et homme olla värske ja särav.

13:18 - Roman Zõbin: võistluse eelõhtu veedan perega ning puhates

roman-zobin

Roman on homseks valmis ning täpses kaalus. Enda vastasega ühes ruumis viibimine ei heiduta teda ning ta ei mõtle hetkel vastase peale, vaid naudib teiste Eesti võitlejate seltskonda. Peale tänast kaalumise pressikonverentsi hakkab Roman esimese asjana sööma ning õhtu veedab ta puhates ning olles koos enda perekonnaga.

13:16 - Mirkko Moisar: King of Kings panustab palju võitlusspordi arengusse

mirkko-moisar

Mirkko Moisar on homseks ringiminekuks täielikult valmis, kuna jõudis ennast nii vaimselt kui füüsiliselt ideaalselt ette valmistada. Fännidele soovib Mirkko öelda, et kindlasti on tulemas äge show, sest King of Kings panustab palju võitlusspordi arengusse ning soovitab kõigile fännidele ka kindlasti trenni teha!

13:07 - Markko Moisar: ringi lähen võitma

markko-moisar

Markko Moisar sai täna esimest korda kaalumisele tulla nii, et tal on väga hea olla, ta sai isegi nautida hommikukohvi ja sööki. Teisi kaalu saajaid jälgides on ta märganud küll ärevust ning seda, kuidas nad annaks kõik ühe hea söögi eest, ja ta mõistab neid täielikult.

Ringi läheb ta kindla plaaniga võita, sest võitja saab minna tiitlimatšile ja tema tahab olla see, kes sinna läheb!

13:06 - Iljas Rustamov jääb rahule ainult võiduga

ilyas

Iljas räägib, et ettevalmistus läks väga hästi, ta pidi kaalu natuke langetama ja loodab, et kaal näitab õiget numbrit. Täna ta puhkab ja valmistub homseks võitluseks. “Lähen homme ringi positiivsete emotsioonidega ja rahuldun ainult võiduga. Loodan häid tulemusi ka kõikidele teistele Eesti võitlejatele,” ütleb ta.

12:51 - Marat Mirzabalajev: ma arvan, et olen valmis selleks, et teha hea fight

marat

Marat käis eelolevaks võistluseks treenimas Hispaanias ning jõudis sealt alles äsja tagasi, tema treeningud läksid väga hästi, aga temperatuur oli seal kõrge ning tänu sellele olid treeningud raskemad. Tänaseks tunneb ta, et on valmis homseks võistluseks.

Täna õhtu veedab ta puhates ja magades, kuna ta nägi natukene vaeva kaalu langetamisega, mis on pisut kurnav. Homselt ootab ta agressiivset ning tarka matši.

12:48 - Ahti Pikkur: homne vastane on liikuv ning kindlasti on tükk tegemist teda ringis taga ajada

ahti-pikkur

Ahti Pikkur on enne eelseisvat võistlust ning kaalumist väga rahulik ning ütleb, et ei ole seekordseks kaalumiseks väga palju pidanud pingutama – läks ladusalt, nii nagu ta plaaninud oli. Ainukene piin on oodata kaalu peale minekut ning Ahtit piinab hetkel ka kohutav joogijanu.

Oma vastase matše on ta vaadanud ning tema arvates on tema homne vastane liikuv ning kindlasti on tal tükk tegemist teda ringis taga ajada.

12:39 - Andra Aho: olen küll natukene alla võtnud, aga probleemideta

andra-aho

Andra on tänaseks kaalumiseks küll natukene alla võtnud, aga see ei ole temas probleeme tekitanud. Peale kaalumist soovib Andra kindlasti esimesena midagi head süüa ning juua ning eelõhtul enne võistlust ta kindlasti puhkab ja lubab, et täna enam trenni ei lähe!

12:38 - Nikita Štšerbakov kohtus vastasega näost näkku

nikita

Esimesena astus täna kaalule Leedu esindaja Vaidas Valancius ja temal tuli näkku vaadata Eesti võitlejale Nikita Štšerbakovile. Mõlemad mehed võitlevad kaalus kuni 77 kilogrammi ja on suutnud oma tegelikku kaalu pisut allpool hoida.

12:17 - Pressikonverents ja kaalumine on käimas

kaalumine

Saku Suurhallis on käimas King of Kings turniiri pressikonverents ja võitlejate kaalumine, mida õhtujuhina juhatab Rytis Kuzmenka ning kohal on ka King of Kingsi president Donatas Šimanaitis ja sarja Eesti esindaja Igor Golubev.

Võitlejad näitavad end poksipoosi ja astuvad kaalule. KOK on sisuliselt alanud!

11:22 - King of Kings pressikonverentsi peakorraldajad on kohal

king-of-kings-peakorraldajad

Rahvusvahelise võitluskunstisarja King of Kings Tallinna Grand Prix` etapi kaalumise pressikonverents toimub täna kell 12 Saku Suurhallis. Peakorraldajad on juba kohal!

Head Uudised GoodNews
tags: