1. Avaleht
  2. Sport
  3. Olümpiavõistleja Katrina Lehise vehklemismask seati Amservis aukohale
Olümpiavõistleja Katrina Lehise vehklemismask seati Amservis aukohale

Olümpiavõistleja Katrina Lehise vehklemismask seati Amservis aukohale

Tokyo olümpiapääsme lunastanud Katrina Lehise võistlusmask seati täna aukohale Amservi Järve esinduses.

Eesti epeevehkleja Katrina Lehise autogrammiga võistlusmaski paigutamine Amservi esindusse on sümboliks viimaste aastate jooksul aset leidnud koostööle, mille raames on Amserv toetanud sportlast uue Toyota Corolla hübriidmudeliga, et muuta treeningutega seotud logistika mugavamaks.

“Tänan Amservi toetuse eest! Töö on tänaseks tehtud. Pühapäeval lendame Jaapanisse ja edasine on juba kohanemine ja enesehäälestamine. Jaapanis on kogu elu reguleeritud väga detailselt alates igapäevasest koroonatestist ja isolatsiooninõudest suletud territooriumil. Saab olema põnev, Tokyo on mu esimene olümpia ja lähitulevikus oleme treeneriga uue kogemuse võrra rikkamad,” rääkis Lehis.

Katrina pikaajaline toetaja ja võistlejaga seotud taustsüsteemi toimimise eest vastutav Indrek Madar tänas toetajaid, et nad on uskunud meeskonda ja sportlase jõudmisesse seatud eesmärkideni. “Selleks, et saavutada Katrina seatud absoluutne tipp, on vajalik lisaks väga heale vormile ja väga heale treenerile ka parim varustus, olgu selleks siis sporditarvikud, treeningkeskkond või muu materiaalne pool, mis aitab tagada sportlasele paremad võimalused nii treenimiseks, taastumiseks kui ka tulemuse vormistamiseks. Lisaks eelnevale on vaja ka sportlikku õnne,” sõnas Madar.

Amserv Auto juhatuse liikme ja Toyota brändijuhi Margus Nõmmiku sõnul elab kogu ettevõtte Katrina meeskonnale olümpiamängudel kaasa. “Meil on äärmiselt uhke tunne, et oleme saanud pakkuda liikumisvabadust kiire tempoga andekale sportlasele, kes on seadnud endale eesmärgiks muuta Eesti spordi tulevikku,” märkis Nõmmik ja lisas, et Toyota on ühtlasi ka ülemaailmselt kogu olümpiamängude suurtoetaja.

Kuu alguses Eesti Olümpiakomitee poolt Tokyo olümpiamängudeks kinnitatud Eesti koondisesse kuulub Katrina Lehis, kes võistleb nii individuaalturniiril kui ka koos epeenaiskonnaga, kuhu kuuluvad Erika Kirpu, Julia Beljajeva ja Irina Embrich.

Head Uudised GoodNews
tags: