1. Avaleht
  2. Sport
  3. OLEME LOODUD LIIKUMA! Tuntud kiropraktik jagab seminaril teadmisi tervendavast liikumisest
OLEME LOODUD LIIKUMA! Tuntud kiropraktik jagab seminaril teadmisi tervendavast liikumisest

OLEME LOODUD LIIKUMA! Tuntud kiropraktik jagab seminaril teadmisi tervendavast liikumisest

Karl PärjamäeSpordiklubi Imperial korraldab järjekordse Saue linnas toimuva terviseteemalise koolitus-seminari — tulemas on kiropraktik Dr. Karl Pärjamäe tervise seminar “Oleme loodud liikuma!”, mis toimub pühapäeval 13. detsembril Saue Gümnaasiumi auditooriumiruumis 424 aadressil Nurmesalu 9, Saue Linn.

Teemadeks on alajäsemete tervis, kaasa arvatud jooksmise mõju ning kiropraktiku nõuanded seljaprobleemide vältimiseks. Sihtgrupi kohta ütleb korraldaja järgmist: “Loengul osalemiseks on kohustuslik vaid keha omamine. Ainuüksi inimeseks olemise kriteeriumi täitmine tähendab, et me oleme loodud liikuma, seega antud loengust saab osaleja kindlasti vähem või rohkem kasulikku infot. Tänapäeval on inimkeha “sunnitud” elama vägagi passiivset ning liikumatut elu. Me oleme koormatud ühekülgsete tööülesannetega, ka treeningud kipuvad meil jääma üksluiseks.”

Koolitaja Karl Pärjamäe (Doctor of Chiropractic, DC) on lõpetanud cum laude 5-aastased kiropraktika õpingud Anglo-European College of Chiropractic (AECC) ülikoolis Inglismaal. AECC lõpetamine tagab rahvusvaheliselt akrediteeritud kiropraktiku hariduse. Karli eesmärgiks on esmaklassilise ja mitmekülgse kiropraktika teenuse osutamine ning tervisliku eluviisi edendamine Eestis. Oma eesmärkide täitmiseks on Karl osa võtnud mitmetest täiendavatest seminaridest, praktiseerinud Soomes ja tegeleb igapäevaselt oma teadmiste täiendamisega.

Karl Pärjamäe2

Kasuta võimalust ja tee enda pühapäev sisukaks!

Täpsemalt www.sauesport.ee

Head Uudised GoodNews