1. Avaleht
  2. Sport
  3. Nordea ühisliiga detsembrikuu parim mängija on Kristine Karklina
Nordea ühisliiga detsembrikuu parim mängija on Kristine Karklina

Nordea ühisliiga detsembrikuu parim mängija on Kristine Karklina

Kristine Karklina Foto: Eesti Korvpalliliit
Kristine Karklina
Foto: Eesti Korvpalliliit

Nordea ühsiliiga detsembri parimaks mängijaks valiti Riia TTT tagamängija Krsitine Karklina. Karklina aitas oma naiskonnal võita kõik detsembris peetud 5 kohtumist mängides keskmiselt 31 minutit, visates 15 punkti, andes 7,6 resultatiivset söötu, võttes 5 lauapalli ja tehes 3,6 vaheltlõiget.

„Detsember oli hea kuu. Me võitsime kõik mängud ja ma sain pühad koos perega veeta. Eelmisel aastal Türgis mängides mul seda võimalust ei olnud“ räägib Karklina.

Riia TTT võitis põhiturniiri esimeses ringis 11 ja kaotas 1 mängu. Selle tulemusega on naiskond liigas hetkel teisel kohal. „ Põnevam osa hooajast algab alles nüüd. Tänu Nordea ühisliiga uuele võistlussüsteemile peaksid teise ringi mängud tulema tasavägisemad kui esimesel poolaastal. Praeguse seisuga tundub, et finaalis mängime meie (Riia TTT) ja Cesis. Samas ei saa alahinnata ka Eesti meistrit Eclex/1182 ja hea mängu korral RSU/Merksi naiskonda,“ lisab Karklina.

Koduses Naiste Korvpalli Liigas valis Sportland detsembris parimad punktiviskajad. A-alagrupist võitis BC VARSsi mängija Aleksandra Skorohhodova ja B-alagrupist Tiina Kõva Parksepa SK/Võrust.

Head Uudised GoodNews