1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. Nõmmel valmib kaks välijõusaali
Nõmmel valmib kaks välijõusaali

Nõmmel valmib kaks välijõusaali

Investeeringutoetuste raha eest valmib Nõmmel muude objektide kõrval kaks välijõusaali, mis täiendavad veelgi ohutult õues sportimise võimalusi.

„Eelmisel aastal eraldatud Covid-19 eriolukorra investeeringu toetuste raames pöörasime muu hulgas tähelepanu ka rahva tervise projektidele. Nii kui ilmastik lubab, saame alustada kahe välijõusaali rajamisega, millest üks tuleb Võidu puiestikku ja teine aadressile Ilmarise 51. Välijõusaali trenažöörid sarnanevad seadmetele, mida oleme harjunud nägema jõusaalis, kuid mida saab kasutada värskes õhus,“ rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis. „Liigutatavate raskustega seadmed pakuvad rõõmu nii väikestele kui ka suurtele ning lisavad kindlasti metsajooksule või jalutuskäigule hoogu juurde.“

Mõlemale väljakule tulevad järgmised jõumasinad: Leg Extension, Abdominal, Bench Press, Peacher Curl, T-Bar, Pectoral ja Upper Body Inclusive. Välijõusaalid varustab seadmetega Tip Tip Tap. Maksumus on pea 58 000 eurot.

Eriolukorra investeeringute eelarvest on Nõmme linnaosale eraldatud 3,9 miljonit eurot. Enamik sellest läheb teede ja haridusasutuste renoveerimiseks.

Head Uudised GoodNews