1. Avaleht
  2. Sport
  3. Maijooksul osalejad saavad paar tuhat meest hoidu jätta
Maijooksul osalejad saavad paar tuhat meest hoidu jätta

Maijooksul osalejad saavad paar tuhat meest hoidu jätta

Fotod: André Altjõe

20. mail toimuval Maijooksul osaleb tänavu 15 000 naist, kuid Lauluväljakule luuakse eraldi ka meeste ala, kuhu naised saavad jooksu ajaks paar tuhat meest hoidu jätta.

“Paar tuhat meest on suurusjärk, mida loetud tundide jooksul vastu võtta saame. Samal ajal kui naised jooksevad, võivad mehed lõõgastuda ja end naiste jaoks ilusaks teha. Alas töötab meestejuuksur ning Tallinki hotelliketi ilusalong Hera pakub massaaži, seejärel on võimalik niisama pikutada,” märkis Maijooksu Meestehoiu üks korraldajatest, Tallinki ürituste ja partnerlussuhete projektijuht Kerttu Keeroja.

“Kui eelmisel aastal said mehed oma alas naisele lillekimbu meisterdada, siis kuna tuleb tunnistada, et mehed sellega väga aktiivselt kaasa ei tulnud ning läksid kergema vastupanu teed ja lasid lilleseadjal selle valmistada, pakume seekord neile enese proovile panekuks lihtsamaid ja sportlikke tegevusi,” täheldas Keeroja.

Meeste alal näitab Eesti Päästeliit oma tehnikat, seal on lugemisnurk ning toimuvad loosimised. Ala on avatud ka naistele. Kõigile Maijooksust osavõtnud naistele kingib Tallink reisipakkumise Helsingisse.

Maijooks tähistab sel aastal oma kolmekümnendat juubelit, esimene Maijooks toimus 1988. aastal Maiklubi eestvedamisel, meelitades tervisejooksu tegema paarsada naist. Viimastel aastatel on Maijooksu jooksu ja käimise radadele läinud ligi 15 000 naist ja last.

Head Uudised GoodNews