1. Avaleht
  2. Sport
  3. LHV toetab noori olümpiale pürgijaid 7460 euroga
LHV toetab noori olümpiale pürgijaid 7460 euroga

LHV toetab noori olümpiale pürgijaid 7460 euroga

Innustatuna emotsioonidest, mida Eesti sportlased Tokyo olümpial pakkusid, otsustas LHV kinkida iga olümpiaperioodil Noortepangaga liitunud kliendi eest sihtasutusele Noored Olümpiale 10 eurot.

Vehklejate medalid ja ka teiste sportlaste pingutused ja eneseületused sisendavad edaspidiseks usku. Kogu pank elas Eesti sportlastele kaasa. Idee panga noored kliendid noorsportlastega siduda sündis spontaanselt.

„Just sellised emotsioonid äratavad sageli mõnes noores spordihuvilises tõelise tahte olümpiale pürgida. Selleks, et kaugele jõuda, tuleb suurelt mõelda ja unistada, aga ka palju tööd teha. Seda teavad ka meie Noortepanga kliendid, seetõttu otsustasimegi iga olümpiamängude ajal lisandunud Noortepanga kliendi eest kinkida 10 eurot sihtasutusele Noored Olümpiale. Kokku kingime noori spordimaailma tippu aitavale sihtasutusele 7460 eurot,“ lausus panga juhatuse esimees Kadri Kiisel.

Noored Olümpiale asutaja ja eestvedaja Paavo Pauklin väljendas siirast heameelt, et nende missioon noorsportlasi tippu aidata on leidnud sedavõrd palju liitlasi.

„Katrina Lehisest sai esimene Noored Olümpiale stipendiaadist olümpiavõitja, kuid palju lootustandvaid ja töökaid sportlasi teeb selle nimel igapäevaselt tööd. Täname südamest nii LHV-d kui ka kõiki teisi, kes on aastate jooksul oma panuse noorte unistusteni aitamiseks andnud. Need emotsioonid, mida sport suudab meile pakkuda, on seda väärt,“ sõnas Pauklin.

Järgmine Noored Olümpiale stipendiumikonkurss kuulutatakse välja sügisel.

Head Uudised GoodNews