1. Avaleht
  2. Sport
  3. Laupäeval selguvad Tallinna meistrid kulturismis ja fitnessis
Laupäeval selguvad Tallinna meistrid kulturismis ja fitnessis

Laupäeval selguvad Tallinna meistrid kulturismis ja fitnessis

6. aprill algusega kell 14.00 astuvad lavale kulturistid ja fitnessistid, et võidelda Tallinna meistritiitli nimel.

V Reval-Cup võitlusel astub üles rekordiliselt 29 võistlejat 11-nes erinevas kategoorias. Esindatud on kulturism, klassikaline kulturism, body-fitness, bikini-fitness.

Võistlemas on ka “juuniorid edasijõudnud kulturistid” kategoorias 2011. aasta absoluutne Tallinna meister kulturismis, 2012. aasta Läti lahtiste meistrivõistluste hõbemedalist, Siim Kelner. Kelnerile pakuvad konkurentsi Siimo Sikut ja Sten Richard Oskar.

Meeste kulturimi kategoorias on oodata duelli vendade Kuusnõmmede, Raigo ja Raini, vahel. Raigo Kuusnõmm saavutas 2011. aasta maailmameistrivõistlustel klassikalises kulturismis 5. ja vend Rain Kuusnõmm samal võistlusel 7. koha. Vendadele Kuusnõmmedele on meeste edasijõudnute kategoorias konkurentsi pakkumas Ahti Jakson.

Tallinna meistriks pärjati eelmisel aastal ka bikini-fitnessist Egle Eller-Nabi, kellele Reval-Cup oli hüppelauaks möödunud aasta edukale karjäärile. Reval-Cupilt läks Nabi Euroopa meistrivõistlustele ja naasis sealt 5. kohaga ning parandas enda tulemust läinud sügisel, kus maailmameistrivõistlustel saavutas 4. koha ja Arnold Classicul auväärse kolmanda koha, mis sel aastal sai vahetatud Arnold Classic hõbemedali vastu. Reval-Cup oligi Egle Eller-Nabi esimene võistlus bikini-fitnessistina.

Sel laupäeval on 29. võistlejat, nende hulgas ka 10 bikini-fitnessisti, kes kõik ootavad kindlasti samahead või veel parematki tähelendu. Tule vaatama ja kaasa elama, juba sel laupäeval Tallinnas, Reval-Sport Spordiklubis, kuidas algajad ja edasijõudnud sportlased alustavad ja jätkavad enda edukat karjääri kulturismis ja fitnessis.

Võistlused korraldatakse ametlike IFBB reeglistiku alusel. Võistluste peakorraldaja ja kohapealne kommentaator on Ott Kiivikas.

Head Uudised GoodNews