1. Avaleht
  2. Sport
  3. Laupäeval peetakse esmakordselt Merikotka regatt
Laupäeval peetakse esmakordselt Merikotka regatt

Laupäeval peetakse esmakordselt Merikotka regatt

Foto: Piret Salmistu

Koostöös Kalevi Jahtklubiga korraldab Merikotka jahi meeskond sel laupäeval Merikotka lühirajaregati Tallinna lahel.  Omavahel võistlevad üle 20 jahi viies grupis.

„Kuna jahi Merikotkas meeskonna puhul on tegemist noore, kuid ambitsioonika meeskonnaga, siis just lühirajasõitudelt saadud kogemused on aidanud kõige kiiremini kaasa meie taseme tõusule, “ ütles Martti Lutsar, regatikorraldaja ning jahi Merikotkas meeskonnaliige. „Sellest innustatuna korraldame koos Kalevi Jahtklubi ning regati

Foto: Piret Salmistu

koostööpartneritega lühirajaregati purjetamishooaja alguses. Tegemist on väga hea ajaga, sest jahid on just vette tõstetud, Muhu Väina regatini on veel aega terve kuu ning meeskonnad vajavad võimalust enda oskusi lihvida ja proovile panna. “

Regati esimene hoiatussignaal antakse laupäeva keskpäeval. Võitjate autasustamine viiakse läbi Estonian-Brass’i pasunate saatel kell 19.  Õhtut jätkab universaalansambel Peep Show.

Regatt saab teoks tänu suurepärasele koostööle Itella Logistics’i, Kalevi Jahtklubi, Kominsur Kindlustusmaakleri, Prike, Advokaadibüroo Sirel ja Partnerid ning Sleepwelliga.

Head Uudised GoodNews