1. Avaleht
  2. Sport
  3. Lääne-Viru maavanem osaleb riigiametnike korvpallivõistlusel
Lääne-Viru maavanem osaleb riigiametnike korvpallivõistlusel

Lääne-Viru maavanem osaleb riigiametnike korvpallivõistlusel

Pallihall Jüris Foto: Julia-Maria Linna
Pallihall Jüris
Foto: Julia-Maria Linna

24. jaanuaril toimuvad Rae valla spordihoones korvpalliheitlused. Riigiametnike korvpalliturniiril asub palle rõngasse loopima ka Lääne-Viru maavalitsuse meeskond, eesotsas maavanem Marko Tormiga.

Kell 10.00 asub võistlustulle 15 riigisektoris tegutsevat asutust. Lääne-Viru maavalitsuse 6-liikmelise meeskonna moodustavad  lisaks maavanemale ka maakonna päästjad ja politseinikud.

Turniiri peakorraldaja Kristjan Jääts kommenteeris, et tänavu on riigiametnike korvpallivõistlustele registreerinud rekordiliselt võistkondi. Lisaks Lääne-Viru Maavalitsusele on osalusest teatanud Vanglateenistus, Siseministeerium, Keskkonnaministeerium, Rahandusministeeriumi Infotehnoloogiakeskus, Maanteeamet, Põllumajandusministeerium, Riigikantselei, Tallinna Lennujaama Spordiklubi, SMIT, Maksu-ja Tolliamet, Kaitseministeerium ning RIK. „See on viimase seitsme aasta osalejate rekord. Mul on hea meel, et see on väga popiks läinud ja et inimesed tulevad kontorist välja palliplatsile,“ kommenteeris Jääts, lisades, et sügisel mängitakse ka võrkpalli ja mais on ees jalgpalliturniir.

Siseministeerium on oma esinduse turniiril osalemiseks välja pannud juba enam kui kümnel aastal. „Meie jaoks on tegemist toreda traditsiooniga ja võimalusega kohtuda oma heade kolleegidega ka tööväliselt,“ ütles siseministeeriumi pääste- ja kriisireguleerimispoliitika osakonna juhataja Priit Laaniste.

Kolme paremat võistkonda autasustatakse laupäeval medalitega ja diplomiga ning auhindadega võistluste korraldajalt.

Mullusel aastal Tallinnas Audentese spordihoones peetud Riigiametnike korvpalliturniiri võitis Keskkonnaministeerium, kes kaitses emotsiooniderikkas finaalis tiitlit Siseministeeriumi vastu.

Head Uudised GoodNews