1. Avaleht
  2. Sport
  3. Kristiine keskus avas MyFitnessi spordiklubi koos spordimoe- ja hooaja avaüritusega
Kristiine keskus avas MyFitnessi spordiklubi koos spordimoe- ja hooaja avaüritusega

Kristiine keskus avas MyFitnessi spordiklubi koos spordimoe- ja hooaja avaüritusega

Esmaspäeval avati Kristiine keskuses ligi 2000 m2 suurune MyFitnessi spordiklubi. MyFitness Kristiine avasündmusel tutvustati spordimoe trende ja uusi põnevaid treeninguid, mis annavad liikumisaastale hoogu.

„Uues klubis ootab inimesi 2 000 m² avarat treeningruumi, kus on paremad võimalused jõusaalis treenimiseks ja loomulikult on võimalik osaleda erinevates rühmatreeningutes,“ kommenteerib uut klubi MyFitness Eesti tegevjuht Tiina Otsa. „Meil on väga hea meel, et saame Kristiine piirkonna elanikele pakkuda senisest tunduvalt kvaliteetsemaid ja uuenduslikumaid võimalusi igapäevaseks treeninguks,“ rõõmustas Otsa.

Liis Velsker ja Juss Haasma. Foto: Magnus Heinmets

Kristiine keskuse juhi Kristjan Maaroosi sõnul on uus MyFitnessi spordiklubi oluline täiendus Kristiine keskusele. „Kristiine keskus asub paljude transpordiühenduste tuiksoonel, mispärast on uut spordiklubi pikalt oodanud nii Kristiine piirkonna elanikud kui teised linlased, kelle igapäeva liikumistrajektoori keskmesse Kristiine keskus jääb,“ ütles Maaroos ning rõõmustas, et spordiklubi tänaseks kõikidele soovijatele avatud on.

Spordimoe  ja -hooaja avaüritusel tutvustati 2023. aasta spordimoodi ning juba populaarseid kui ka uusi treeninguid. MyFitness Kristiines on kogu Baltikumi jaoks täiesti uus treeningformaat Fusion Pilates, mille jaoks loodi uude spordiklubisse spetsiaalsete pilatese reformeritega sisustatud stuudio. “Reformer-seadmetel tehtav rühmatreening on Eestis ainulaadne. Kui seni oli treening kättesaadav vaid üksikutes pilatese-klubides, siis Kristiine MyFitnessis saavad treeningul osaleda kõik  soovijad, sest see on MyFitnessi liikmele paketihinna sees,” lisas Otsa.

Fusion Pilates stuudio. Foto: Magnus Heinmets

Maaroosi sõnul tähendab uue spordiklubi avamine Kristiine keskusele olulist arenguhüpet, et vastata tarbijate muutunud ootustele: „Liigume aina selle poole, et keskus ei ole ainult koht sisseostudeks, vaid annaks võimaluse veeta vaba aega,  pakkudes külastajatele nii meelelahutust kui sportimisvõimalusi.“  Ta selgitas, et uuenev Kristiine Keskus muudab tervise-, spordi- ja iluteenused tarbijatele kättesaadavamaks – ühes kohas on võimalik nii trenniriiete soetamine, spordiklubi külastamine kui ka esmatarbekaupade ja meelelahutuse võimalus.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on uute treenimisvõimaluste lisandumine linnaosasse tervitatav. „On hea meel tõdeda, et tänavune liikumisaasta on alanud Kristiine jaoks eriti aktiivselt – MyFitness pakub erinevaid võimalusi nii noortele kui ka vanadele, kaasates kõiki vanusegruppe. Uus asukoht on varasemast elanike jaoks ka parema ligipääsetavusega. Kristiine linnaosa valitsus on aastate jooksul olnud suur spordi toetaja, oleme rajanud mitmeid välijõusaale ja korraldanud avalikke tasuta treeninguid, et inimesi spordi ja tervislike eluviiside juurde tuua,“ lisas Riibe.

Head Uudised GoodNews