1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. KING OF KINGS! Vaata, kes staaridest Saku Suurhalli kohale tulevad
KING OF KINGS! Vaata, kes staaridest Saku Suurhalli kohale tulevad

KING OF KINGS! Vaata, kes staaridest Saku Suurhalli kohale tulevad

Eeloleval laupäeval Saku Suurhallis toimuva võitluskunstisarja King of Kings ametliku meediaesindaja MediaMarketingi tiim tegi viisakusžesti tervele reale tuntud inimestele ja viis neile nädala alguses lausa personaalselt kätte pääsmed sellele võimsale üritusele. Visiidi käigus püüti kinni lisaks staare, kes laupäevasele suursündmusele minemas on.

anu-saagim-ja-monika-kuzmina

Seltskonnameedia staar ja bravuuritar Anu Saagim lubab Saku Suurhallis kindlasti kohal olla. “Ma käisin ka eelmisel aastal ja olin pisut eelarvamusega naisterahvas, kes mõtles, et minul sellist asja vaadata ei kõlba, sest seal lendab verd ja tatti ja see on väga vägivaldne. Tegelikult aga selgus, et tegu on väga glamuurse ja uhke üritusega, ma tundsin ennast nagu filmis! Kes tahavad oma ellu pisut saitmenti ja glamuuri, tulge Saku Suurhalli. Mina olen kohal!”

VAATA VIDEOT!

joel-juht-ja-joanna-muur

JJ-Street tantsukooli asutaja Joel Juht on küll väga liikuv inimene, kuid tabamise hetkel oli ta koolis Filtri teel ja tema sõnum on: “Minu põhimõtteliselt, mitte mängult, olen kohal, ja ole sina ka!”

VAATA VIDEOT!

ott-kiivikas

Kulturist Ott Kiivikas annab neile, kes kõhklevad, kas ikka minna võitlusi vaatama, omapoolse heakskiidu ja soovituse: “Olen eluaegne spordimees ja tegelen väga paljude aladega. Sellist emotsiooni, mida pakub võitlussport, igalt alalt ei saa. Juba saalis kaasa elamine tõstab adrenaliini rohkem kui mõni muu spordiala. Kohtume sellel üritusel. Mina olen kohal!”

VAATA VIDEOT!

ott-lepland-ja-andres-puusepp

Laulja Ott Lepland ja raadiomees Andres Puusepp saadavad videotervituse Kreetalt. “Põhjus, miks me teie poole pöördume, on see, et me saime just kätte King of Kingsi piletid,” alustab Ott ja Andres jätkab “Meie hoiame pöialt Eesti võitlejatele ja mitmed meie treenerid astuvad ka ise ringi. Pange siis täiega!” ja taas Ott: “Näeme siis seal!”

VAATA VIDEOT!

erkki-sarapuu-ja-joanna-muur

Power Hit Radio eetrihääl Erki Sarapuu kommenteerib: “Laupäeva õhtul Saku Suurhallis saab nii mõnigi mees nosplisse, aga loodetavasti mitte meie poisid! Näeme King of Kingsil juba sel laupäeval!”

VAATA VIDEOT!

ersto-polluaas-ja-monika-kuzmina

King of Kings on põnev üritus ka selle poolest, et ta avaldab mõju ka siis, kui ta juba läbi on. Jätkab Ersto Põlluaas: “Kindlasti hoia oma King of Kingsi pilet alles, sellepärast et Forum Cinemas on välja pannud soodustused kõikidele King of Kingsi pileti omanikele, kes saavad kinno tulles 1,3 euro võrra tavapileti soodsamalt! Ja see ei ole kõik, Forum Cinema üllatab väga suurelt sündmuse toimumise aegu kohapeal. Tule kindlasti kohale!”

VAATA VIDEOT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews