1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. KING OF KINGS PILETID MÜÜGIL! Piletite müük võimsale võitluskunstisarjale King of Kings on alanud
KING OF KINGS PILETID MÜÜGIL! Piletite müük võimsale võitluskunstisarjale King of Kings on alanud

KING OF KINGS PILETID MÜÜGIL! Piletite müük võimsale võitluskunstisarjale King of Kings on alanud

King of KingsKindlustamaks hea vaatekoht 17. oktoobril Saku Suurhallis toimuvale võitluskunstisarja King of Kings Grand Pirx etapile, tasub piletid Piletilevist soetada juba praegu. Võistluse korraldajad on hoolitsenud selle eest, et võitlejate fännidel ei jääks põnev heitlus nägemata — pääsmed on müügis sõltuvalt istekohast hinnavahemikus 10-40 eurot. Saadaval on ka ratastoolikohad.

King of Kings on enimvaadatud K-1 reeglites võitluskunstisari Euroopas, mida kantakse paljudesse maadesse üle ka telekanali Eurosport Live kaudu. Kindlam on siiski elamuse järele tulla Saku Suurhalli, sest eelmine võistlus Riia Arenal tänavu mais pakkus erakordseid matše parimate võitlejate vahel. Tallinnas toimuvast etapist ootavad korraldajad võitlusklubist First Fighting Club veelgi võimsamat vaatemängu — võitlustules on ka kaheksa Eesti tuntuimat sõdalast, kes lähevad kokku maailma paremikuga.

Tallinnas võib näha 12 väga huvitavat matši, sealhulgas viite reitingumatši, kolme superfight`i ning kaheksast võitleja turniirist edasi pääsenud neli parimat suunduvad edasi võistlema Berliini 19. detsembril.

Piletiinfo SIIN!

VAATA TV3 INTERVJUUD MAXIM VOROVSKIGA!
[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=645396″]

TV3 INTERVJUU DMITRI ORLOVIGA!
[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=645394″]

Head Uudised GoodNews