1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. KING OF KINGS FOTOD! Sergei Makejev kaotusel ennast murda ei lase
KING OF KINGS FOTOD! Sergei Makejev kaotusel ennast murda ei lase

KING OF KINGS FOTOD! Sergei Makejev kaotusel ennast murda ei lase

Foto: Christo Neerme
Foto: Christo Neerme

“Eks ta ikka veidi tõmbas tuju alla küll, et matš nii kiirelt lõppes ja ma ei saanud näidata, milleks suuteline olen,” ütleb Sergei. “Ebaedu põhjuseks oli ehk see, et võtsin vastu kõva vastase, kes pole tegelikult minu kaalu mees.”

Meie võitleja oli heitluseks valmistunud, kuid nagu ikka, oli oma osa ka ootamatustel. “Ma teadsin kõike, mis ta võib teha, ka seda sama highkick`i — teadsin, et ta lööb seda, nägin ära, panin ilusti kaitse peale, kuid jalalaba tabas kukalt, siis tõmbas keha tuimaks ja peale seda lõi vastane kerge seeria peale,” kirjeldab Sergei. “Sellist asja ei juhtu tihti, väga suur õnn peab olema, et nii tabada. Minuga pole varem kunagi nii juhtunud, isegi sparringutel mitte. See oli minu esimene nokaut, enne seda pole mind kordagi nii ära löödud! Väga masendav ikka, et see juhtus sellisel üritusel. Selline asi võis juhtuda ükskõik mis võitlejaga seal turniiril, kahjuks juhtus see minuga.”

Sergei arvates andis Herkusele kindlasti enesekindluse see, et meie võitleja oli kaalumisel kergem ja ta ise oli Sergeist kõvasti pikem, lisaks veel kolm korda kogenum .

“Ei usu, et see löök mind nüüd rajalt maha võttis, üritan endiselt edasi liikuda ja jätkata. Natukene läheb lihtsalt aega sellise kaotuse leppimisega,” lisab poksija.

VAATA HIIGELGALERIID!
Fotod: Christo Neerme

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews