1. Avaleht
  2. Sport
  3. JOOSTES HEAD TEGEMA! Otepääl toimub heategevuslik teatejooks
JOOSTES HEAD TEGEMA! Otepääl toimub heategevuslik teatejooks

JOOSTES HEAD TEGEMA! Otepääl toimub heategevuslik teatejooks

Möödunud aastal toimunud teatejooksul Foto: Monika Otrokova
Möödunud aastal toimunud teatejooksul
Foto: Monika Otrokova

Traditsiooniline teatejooksuvõistlus 5.-9. klasside õpilastele 7. mail kell 14.00 Otepää keskväljakul. Otepää Keskväljak on 7. mail kell 13.00-15.00 suletud.

Teatejooksu eesmärk on propageerida laste tervislikku elustiili ja muuta liikumisharjumusi. Üle kogu Eesti jooksevad lapsed nende laste heaks, kes on kaotanud liikumisvõime. Teatejooks on heategevusüritus, mille eesmärk on toetada õnnetuse või haiguse läbi liikumisvõime kaotanud laste ravi.

Miia Pallase, kes on Otepää teatejooksu korraldaja, ütles, et Otepääl korraldatakse seda juba seitsmendat korda. Osa võtavad Pühajärve Põhikooli 5 võistkonda, Otepää Gümnaasiumi 9 võistkonda, Rannu Koolist 3 võistkonda, Palupera Põhikoolist  ja Kanepi Gümnaasiumist 3 võistkonda, Keeni Põhikoolist ning Kuldre Põhikoolist 1 võistkond. Kokku osaleb Otepääl 24 võistkonda ja  216  õpilast 5.-9. klassidest.

Foto: Monika Otrokova
Foto: Monika Otrokova

Võimalus on annetada: Helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot): Tehes ülekande MTÜ Tallinnmeeting heategevuskontole Danske Bank pangas EE603300332077210009

Annetused lähevad Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele, kus liikumisvõime kaotanud lapsi südamlikult ja pühendumusega ravitakse ning paranemiseks, kasvõi väikeste tibusammudega, lootust antakse. Haapsalu arstide, füsioterapeutide ja massööride käe all käib igal aastal ravi saamas 350-400 väikest patsienti, samuti täiskasvanud patsiente.

Nii heategevustelefon kui ka -konto on avatud aastaringselt.

Vaata lisainfot SIIT!

 

Head Uudised GoodNews