1. Avaleht
  2. Sport
  3. Ivanov, Kerner ja Matojan pääsesid Estonian Openi teise ringi
Ivanov, Kerner ja Matojan pääsesid Estonian Openi teise ringi

Ivanov, Kerner ja Matojan pääsesid Estonian Openi teise ringi

vladiimiriivana
Vladimir Ivanov
Foto: Igor Pissarev

Tallinna Kalevi väljakutel jätkunud ITF-i 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril jätkavad Eesti mängijaist üksikmängu teises ringis Vladimir Ivanov (pildil), Markus Kerner ja Julia Matojan.

Kolmandana asetatud Ivanovil tuli leedulase Lukas Mugeviciuse vastu sisse ka mõõnasid, ent otsustavas setis läks ta kiiresti 5:1 ette ja võitis mängu 6:3, 3:6, 6:3. “Olin tõesti ebastabiilne. Peamiselt seetõttu, et liikumisega oli probleeme. Ei jõudnud jalgu asetada õigesse löögiasendisse. Väljak oli ka pisut libe ja siis ei julge spurtida,” selgitas Ivanov kõikumisi oma mängus.

Kerner võitis kahe eestlase omavahelises mängus Kert Kilumetsa 6:4, 6:4, kuid Anton Pavlov langes välja 0:6, 5:7 kaotusega Marc Garcia-Romanile (Hispaania).

Naiste turniiril polnud eestlannadest ainsana maailma edetabelisse kuulunud Eva Paalmal loosiõnne ja ta kohtus avaringis esimesena asetatud Eleanor Deaniga (Suurbritannia, WTA 579.). Mõlema seti algus oli tasavägine (2:2), kuid lõpus pani Dean paremuse maksma võiduga 6:2, 6:3. Kuid Eesti on siiski teises ringis esindatud tänu Matojani suurepärasele 6:1, 6:2 võidule Ina Kaufingeri (Saksamaa) üle. Liisa Pajumets kaotas Darja Sulžanokile (Valgevene) 1:6, 2:6.

Meeste paarismängus jõudis üks eestlane juba poolfinaali. Koos austraallase Andrew Whittingtoniga mängiv Kerner pääses edasi 6:3, 6:4 võiduga poolakate Karol Drzewiecki ja Piotr Lomacki üle.

Homme peetakse üksikmängu 2. ringi kohtumised, võistluspäev algab Kalevis kell 10.

Head Uudised GoodNews