1. Avaleht
  2. Sport
  3. Hoki! Eesti televaatajani jõuavad Robert Rooba koduklubi mängud
Hoki! Eesti televaatajani jõuavad Robert Rooba koduklubi mängud

Hoki! Eesti televaatajani jõuavad Robert Rooba koduklubi mängud

Telia alustab juba 13. septembril otseülekandeid Soome meistriliiga hokiklubi JYP mängudest, mille ridades lööb kaasa Eesti tuntuim hokimängija Robert Rooba.

Siinse televaatajani jõuavad koostöös Soome Teliaga JYP Jyväskylä kõik eeloleva hooaja mängud Soome meistriliigas, mida on ühtekokku 60. Hooaja viimane mäng peetakse 14. märtsil. Alguses saab ülekandeid jälgida Telia Live’is, kuid järgmise aasta alguses kolivad mängud uuele Inspira kanalile. Kõik mängud jõuavad siinse televaatajani eestikeelsete kommentaaridega.

Robert Rooba kinnitusel on Soome hoki kõrgliiga puhul tegu maailma täielikku tippu kuuluva liigaga, kus konkurents on tohutult tihe ja meeskondade tasemevahed olematud: „Minu koduklubi JYP on viimase kümne aasta üks edukamaid klubisid Soome liigas. Pärast eelmise aasta pettumuste hooaega oleme valmis hiilguse taastama. Selle hooaja tiim on hea segu vanade kogemusest ja noorte innukusest. Eesmärk on mängida väga atraktiivset ja tehnilist hokit.“

Rooba lisas, et tema koduklubi mängude jõudmine Eesti televaatajani on taas ühe unistuse täitumine. „Iga aastaga on Eestis järjest rohkem inimesi, kes elavad kaasa minu tegemistele läbi erinevate vahendite ja kanalite. Telia teeb nende kõigi elu nüüd palju lihtsamaks ning samas innustab mind neile veel suuremaid ja ägedamaid elamusi pakkuma,“ ütles ta.

Ka Eesti Jäähoki Liidu presidendi Rauno Parrase sõnul on otseülekannete jõudmine siinse teleauditooriumini positiivne uudis. “Tegemist on maailma kiireima sportmänguga. Nüüd tuleb koju kätte maailma viie parima hulka kuuluv Soome liiga, kus mängib olulises rollis ja lööb palju väravaid Eesti mees. See on suur võit nii Eesti hokile kui ka Telia klientidele,” märkis Parras.

Head Uudised GoodNews