1. Avaleht
  2. Sport
  3. HEATEGEVUSJOOKS! IRONMAN sarja triatloni eelõhtul saab osaleda heategevusjooksul
HEATEGEVUSJOOKS! IRONMAN sarja triatloni eelõhtul saab osaleda heategevusjooksul

HEATEGEVUSJOOKS! IRONMAN sarja triatloni eelõhtul saab osaleda heategevusjooksul

ironman5. augustil saavad alguse IRONMAN 70.3 Otepää triatlonifestivali üritused. Esimene neist on Seve Ehituse Heategevusjooks, millega kogutakse Lastefondi vahendusel annetusi asenduskodu lastele psühholoogilise toe võimaldamiseks.

5-kilomeetrise distantsiga erijooksu start antakse Pühajärve Spa Hotelli pargis 5. augusti õhtul kell 19.00. Jooksu osalustasuna palutakse teha 15 euro suurune annetus, mis läheb täies ulatuses TÜ Kliinikumi Lastefondile asenduskodu laste toetamiseks.

„IRONMAN sarja triatlonitel on tavaks, et eelmisel õhtul saavad kõik huvilised osaleda heategevusjooksul, toetada mõnda heategevusfondi või -projekti ja veidi sporti teha. Lühikese jooksuga saavad niimoodi suurest spordifestivalist osa ka need, kes triatlonirajale ei tule,” ütles võistluste peakorraldaja Ain-Alar Juhanson. „Lastefondi näol on tegemist tuntud ja tubli partneriga ning asenduskodude lapsed vajavad kindlasti rohkem tähelepanu. Lihtne on teha head, kui on selge, kellele ja mille jaoks see täpselt läheb.”

Lastefondi nõukogu esimees Küllike Saar on korraldajatele väga tänulik võimaluse eest teha koostööd sellise rahvusvahelise suurüritusega nagu seda on IRONMAN 70.3 ning kogenud triatloniklubiga Trismile. “See on Lastefondi ja meie toetust vajavate laste jaoks väga tänuväärne võimalus oma sõnumi edastamiseks ning toetuse leidmiseks. Loodame, et siit saab alguse pikaajaline koostöö,” sõnab Saar. “Lisaks täname Seve Ehituse AS-i, kes fondi hea partnerina sel korral heategevusjooksu korraldamisse panustab, ning Tudulinna asenduskodu, kes oli nõus oma jõududega üritusele kohapeale appi tulema.”

Heategevusjooksule registreerimine ja stardimaterjalide väljastamine toimub neljapäeval, 4. augustil kell 14.00–19.00 ja reedel, 5. augustil kell 9.00–18.30. Osalema on oodatud kõik huvilised. Iga heategevusjooksu lõpetaja osaleb auhinnaloteriis ning üldarvestuse kolmele kiiremale mehele ja naisele on eriauhinnad.

5.-7. augustini toimuval triatlonifestivalile tulevad osalejad kokku 25 riigist. Nädalavahetuse põhisündmuseks on SiS IRONMAN 70.3 Otepää presented by Ferroline Group triatlon 6. augustil, mille autasustamistseremoonia järel toimub ka Tanel Padar & The Suni kontsert kõigile.

Lastefondi kampaaniast “Katkised hinged”, mis keskendub asenduskodu lastele psühholoogilise toe võimaldamisele, saab rohkem lugeda SIIT.

Seve_heategevusjooks

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku ligi kolme miljoni euroga. Lastefondi vahendusel on võimalik haigeid lapsi aidata hakates püsiannetajaks aadressil http://lastefond.ee/annetajale/pusiannetus.

Head Uudised GoodNews