1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. HEA UUDIS! Saare Golf toob koostöös Estonian Airiga Skandinaavia golfituristid Saaremaale
HEA UUDIS! Saare Golf toob koostöös Estonian Airiga Skandinaavia golfituristid Saaremaale

HEA UUDIS! Saare Golf toob koostöös Estonian Airiga Skandinaavia golfituristid Saaremaale

HEA UUDIS! Saare Golf toob koostöös Estonian Airiga Skandinaavia golfituristid SaaremaaleSel sügisel toob Saare Golf Skandinaavia golfihuvilised mugavate Estonian Airi otselendudega Saaremaale. Kevadest müüki tulnud eksklusiivsed golfi- ja spaapaketid kehtivad ajavahemikus 30.08.-27.09.2015. Kokku tehakse selles ajavahemikus Stockholm Arlanda ja Kuressaare vahel kaheksa tellimuslendu. Lennud toimuvad kaks korda nädalas neljapäeviti ja pühapäeviti 88-kohalise CRJ900 lennukiga.

Saare Golfi tegevjuhi Marko Kaldoja sõnul on huvi pakutavate võimaluste vastu suur olnud. „Saaremaa, mis asub rootslaste puhkuse veetmise lemmikpaiga Gotlandi naabruses, on tekitanud golfimängijates suurt huvi. Saare Golfile sarnaseid väljakuid, mis asuvad looduse keskel ja kesklinna lähistel, on vähe. Atraktiivsust lisab ka Kuressaares asuvate spaade rohkus, mille hinnatase on rootslastele igati taskukohane,“ lausus Kaldoja.

Rootsi golfi asjatundjate sõnul on Saaremaa golfiväljak hetkel vaieldamatult parimas korras ja pakub tänu kaasaegsele golfiarhitektuurile elamusi ja väljakutseid igal tasemel mängijale. Tänu pehmele merelisele kliimale saab Saaremaal golfi mängida tunduvalt pikemalt kui maismaal.

Tänavu möödub 370 aastat ajaloolisest Brömsebro rahulepingust, mille kohaselt läks Saaremaa Rootsi võimu alla. Seda perioodi käsitletakse ajaloos Saaremaa  ühe jõudsama arengufaasina. „Loodame, et lendude toimumine saab märgiliseks verstapostiks ka golfi jaoks ning tugevdab Eesti kui golfisihtkoha kuvandit,“ lisas Kaldoja.

Täpsemat infot lendude kohta saab booking@saaregolf.ee ja www.saaregolf.ee.

Head Uudised GoodNews