1. Avaleht
  2. Sport
  3. Hanna Mändmaa võitis esikoha rahvusvahelisel tantsuvõistlusel netis
Hanna Mändmaa võitis esikoha rahvusvahelisel tantsuvõistlusel netis

Hanna Mändmaa võitis esikoha rahvusvahelisel tantsuvõistlusel netis

Nädalavahetusel toimus Brasiilia House of Makaveli tantsijate eestvedamisel virtuaalne vogue’i tantsuvõistlus, kus New Way kategoorias võitis esikoha Hanna Mändmaa JJ-Streeti tantsukoolist.

Hanna otsustas võistlusest osa võtta, sest kõik kohtunikud (Sattva Ninja, Faye Revlon, Shiva Mugler, Vikki Xtravaganza, Val Milan) on olnud talle kaua suureks inspiratsiooniks. “Mõtlesin, et see on hea võimalus ennast proovile panna ja tipptegijatelt tagasisidet saada,” meenutas Hanna Mändmaa.

Võistlusel osalemiseks tuli endast mitu tantsuvideot juba varem üles filmida, millele Hannal kulus aega ligi neli tundi. Kui selgus, et tantsija on saanud edasi, tuli kohe postitada endast uus video, mida žürii hindama asus. “Filmimine ise oligi kõige keerulisem osa, sest kogu aeg teadsin, et saan veel paremini. Lõpuks oli mitme tunni järel korralik pingutus selja taga,” lisas Hanna.

Ta läks vastamisi Yamakasi Velvet Zioni ja Daniel Milaniga, kelle nimed on Hanna sõnul rahvusvahelisel tasandil juba tuntud. “Kindlasti olin närvis, aga seda ei saa muidugi võrrelda reaalses elus toimuvate võistlustega. Kuna aga nii kaua pole üldse võistlemas saanud käia, siis igatsesin võistlustega kaasnevat ärevust ja põnevust,” selgitas Hanna.

Teada on, et vogue’i võistlustel on suur rõhk kostüümil, meigil, soengul ja kogu tantsija üldmuljel. Osalejad teevad pikalt ettevalmistusi ja see on üks võistlusprotsessi osa. Hanna oli võidu üle väga üllatunud. “See võistlus tuli ootamatult. Tavaliselt valmistun nendeks ikka tunduvalt kauem. Aga kogemus oli vägev ja minu kui tantsija arengule väga tähtis,” lisas ta.

Head Uudised GoodNews