1. Avaleht
  2. Sport
  3. Haabersti linnaosa gümnasistidele korraldatakse HANK olümpia
Haabersti linnaosa gümnasistidele korraldatakse HANK olümpia

Haabersti linnaosa gümnasistidele korraldatakse HANK olümpia

Foto: Haabersti Noortekeskus HANK 2013 olümpia
Foto: Haabersti Noortekeskus
HANK 2013 olümpia

30. oktoobril kell 10.00 toimub Õismäe Sportmängude Hallis (Ehitajate tee 141) HANK olümpia. HANK olümpia on Haabersti Noortekeskuse poolt korraldatud võistlus, mis on suunatud Haabersti linnaosa üldhariduskoolide gümnaasiumiastme õpilastele.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul on HANK olümpia eesmärgiks lõbusat võistluselementi kasutades arendada ja täiustada Haabersti linnaosa koolidevahelist koostööd. “Olümpia võistlusalad on teada-tuntud kõigile, kuid omapäraste ja lõbusate nüansside lisamisega soovitakse füüsiliste võimete kõrval arendada noortes loovust ning koostöövõimet. Nii lüüaksegi võistlusel penalteid näiteks eesmärgiga mitte tabada väravat, vaid hoopis väravaposti. Võrkpalli mängitakse linadega kaetud läbipaistmatu võrguga ning veheldakse 4,5-meetrise teivashüppe teibaga eesmärgiga tabada märklauda ja koguda nii võimalikult palju punkte. Parimate autasustamiseks on medalid valmistanud Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse õpilased, mistõttu on need ka täiesti ainulaadsed,” ütles Jürgenson.

Võistlusalasid on HANK olümpial kokku kuus: võrkpall, pesapall, vehklemine, sõudmine, pallivise ja penaltite löömine. Kõik võistlusalad on võistkondlikud ja osalema peavad kõik võistkonna liikmed.

Võistlust toetavad: Nõmme seikluspark, Coca-Cola, Haabersti Linnaosa Valitsus, Maxima, Megazone ja Al Mare Bowling.  Ürituse raames jagatakse Regionaalhaigla Verekeskuse infovoldikuid.

Head Uudised GoodNews