1. Avaleht
  2. Sport
  3. GOODNEWS PEATOIMETAJALE MEELDIB! Paide-Türi Rahvajooksul saab südamekujulise medali
GOODNEWS PEATOIMETAJALE MEELDIB! Paide-Türi Rahvajooksul saab südamekujulise medali

GOODNEWS PEATOIMETAJALE MEELDIB! Paide-Türi Rahvajooksul saab südamekujulise medali

Viking Window 34. Paide-Türi Rahvajooksu medal Foto: Ly Menov
Viking Window 34. Paide-Türi Rahvajooksu medal
Foto: Ly Menov

Tavapäraste masstoodanguna valmistatud medalite asemel on Paide-Türi Rahvajooksu korraldajad otsustanud panustada rohkem ja tellinud erikujundusega raskest metallist medali. Kes veel ei teadnud, siis heade uudiste portaali peatoimetaja kogub aastaid südamepilte ning ka medal leiab tee Monika Kuzmina südamekogusse.

Medalil on graveeritud tekst „ Viking Window 34. Paide-Türi Rahvajooks.“ Kunstilise elemendina on medalile lisatud juurde õun- nii on välja toodud mõlema linna sümboolika. Süda, mis on Paide linna märgiks ja õun, mis on Türi valla sümboliks. Taiese on kujundanud kunstnik Priit Verlin.

4. oktoobril antakse start juba 34. Viking Window Paide-Türi Rahvajooksule. Stardis on kogu pikamajooksu paremik. Viiekordne jooksuvõitja Vjatšeslav Košelev, kahe vimase aasta võitja Ibrahim Mukunga, 2009. aasta võitja Tiidrek Nurme ja 2011. aasta võitja Keio Kits. Kõige võidujanulisem rajale mineja peaks olema Roman Fosti, kes 2013. aastal lõpetas kolmandana ja mullu teise kohaga.

Koos lastejooksudega on pühapäeval starti minemas ligi 3500 jooksjat. Lisaks rikkalikule auhinnalauale saavad kõik jooksjad endale uhke ja ainulaadse südamekujulise medali.

Head Uudised GoodNews