1. Avaleht
  2. Sport
  3. Galerii! Telliskivis toimus Eesti esimene gerilja-linnatreening
Galerii! Telliskivis toimus Eesti esimene gerilja-linnatreening

Galerii! Telliskivis toimus Eesti esimene gerilja-linnatreening

Fotod: Jake Farra

Eile hilisõhtul täitus Telliskivi loomelinnaku Punane maja enam kui 70 naisega, kes osales adidase pop-up treeningul.

Tavalise spordisaali asemel ootamatusse kohta toodud linnatreeningut juhtisid Danceacti treenerid Juri Krasnov ja Elisabeth Kodusaar ning spetsiaalselt selleks õhtuks loodud muusikat mängis DJ Critical.

adidas Eesti turundusjuhi Triin Kullerkupu sõnul oli eilne sündmus esimene, kuid kindlasti mitte viimane seda tüüpi naistele mõeldud pop-up treening. Järgmine sarnane ühistrenn on planeeritud 24. augustiks uude ja samuti ootamatusse lokatsiooni.

“Here To Create sõnum on lubadus, et sport muutub. Enam ei piisa vaid raskest tööst vaid me soovime midagi enamat – ületada piire, olla ettearvamatud ja luua uusi reegleid treenimiseks. Treenida saab igal pool ja igasuguste vahenditega,“  ütles Kullerkupp. “Usun, et eilsel üritusel osalenud naised said impulsi, et oma treeningutesse loovamalt suhtuda ning leidsid enesekindluse uusi treeninguid katsetada“ sõnas Triin Kullerkupp.

Vaid selle õhtu tarbeks loodud ainulaadne treeningkava koosnes tantsust, fitnessist, hakast ja poksist. Neist viimast juhendasid poksijad Margus Kreek ja Andre Kaljurand.

Treeningu järel aitas erilist meeleolu luua Windy Beach oma live-kontserdiga.

Järgmine seda tüüpi naiste boot camp  toimub 24. augustil Tallinnas, kuid täpne koht on veel saladus. Nagu ka treenerite nimed ja stiilid.

VAATA GALERIID!
Fotod: Jake Farra

Head Uudised GoodNews