1. Avaleht
  2. Sport
  3. GALERII! Eesti suurimal trenniüritusel näitas head vormi üle tuhande kaunitari
GALERII! Eesti suurimal trenniüritusel näitas head vormi üle tuhande kaunitari

GALERII! Eesti suurimal trenniüritusel näitas head vormi üle tuhande kaunitari

Foto: Vytautas Draginis
Foto: Vytautas Draginis

Eile toimus Saku suurhallis pea 1500 osalejaga aasta suurim fitnessüritus MyFitness NTC Day, mille kuuetunnisest treeningmaratonist võtsid osa ka mitmed tuntud trennihuvilised nagu näiteks laulja Daniel Viinalass ja näitleja Juss Haasma.

“Uksest sisse astudes saime kohe sellise energiaga vastu vahtimisest, et põmaki,” kirjeldas Daniel Viinalass üritusel valitsenud meeleolu ning lisas, et hiigelsuure rahvamassiga koos treenimine andis nii talle kui ka abikaasa Elerile erakordselt postitiivse laengu. “Tegime kaks tundi järjest trenni, mis oli küll natuke liiga optimistlik, aga pidasime ikka lõpuni vastu,” tunnistas Viinalass.

MyFitness NTC Day peakorraldaja Rein Kahro sõnul on huvi ürituse vastu ja osalejate arv aasta-aastalt aina kasvanud ning see seab ka korraldajad igal aastal uue väljakutse ette – pakkuda midagi uut ja tõeliselt ägedat. “Ikka selleks, et nakatada võimalikult paljud eestlased sportliku, aktiivse ja eluterve elustiiliga,” märkis Kahro ning lisas, et kindlasti toimub üritus ka järgmisel aastal ning juba praegu tehakse plaane, kuidas treeningalasid suurendada ja osalejaid üllatada.

VAATA GALERIID!
Fotod: Vytautas Draginis

Head Uudised GoodNews