1. Avaleht
  2. Sport
  3. FITSPHERE I Mobiilirakendus, mis premeerib füüsilist aktiivsust
FITSPHERE I Mobiilirakendus, mis premeerib füüsilist aktiivsust

FITSPHERE I Mobiilirakendus, mis premeerib füüsilist aktiivsust

Uuel aastal on paljudel inimestel trenniga hoog sees ning värskelt antud uusaastalubadused ja –eesmärgid silme ees. Küll aga üsna pea võib motivatsioon kaduda ning trennigi jaoks on aega leida keeruline. Kui sisemist motivatsiooni kipub nappima, siis igapäevase aktiivsuse monitoorimiseks ning liikumisväljakutsetel osalemise näol on FitSphere liikumisäpi abil uus algus lihtsam, huvitavam ja mängulisem.

FitSphere liikumisäpi abil uus algus lihtsam, huvitavam ja mängulisem.

Foto: Shutterstock.com

FitSphere on füüsilist aktiivsust premeeriv mobiilirakendus, mille eesmärk on motiveerida kasutajat olema füüsiliselt aktiivsem. Äpi olemus on hästi lihtne – kõnnitud sammude eest on võimalik võita ägedaid preemiaid ja auhindu. Sõna “Fit” mõtestab liikumist, aktiivsust ning tervislikku eluviisi. Sõna “Sphere” seisab aga ühise kogukonna ja sõpruse eest.

Äpi olemus on hästi lihtne – kõnnitud sammude eest on võimalik võita ägedaid preemiaid ja auhindu.

Foto: Shutterstock.com

FitSphere on Eesti iduettevõte, mille äpp on saadaval juunikuust ja esimese kuue kuuga on jõutud juba 17000 allalaadimiseni. Hetkel on Funderbeamis käimas kapitali kaasamise voor, et panna massid liikuma esialgu Rootsis ning seejärel juba kogu maailmas. Rahakaasamise juhtinvestoriteks on Mihkel Välja, Paavo Siimann ja Janika Koch-Mäe, investori ja eestkõnelejana aitab kaasa Ott Kiivikas.

Head Uudised GoodNews