1. Avaleht
  2. Sport
  3. Estonian Openil eestlastele hea päev
Estonian Openil eestlastele hea päev

Estonian Openil eestlastele hea päev

Foto: Igor Pissarev
Markus Kerner
Foto: Igor Pissarev

Tallinna Kalevi väljakutel kolmapäeval jätkunud Estonian Open’il oli eestlastel hea päev, koduste tennisistide neli mängu viiest lõppesid võidukalt.

Meeste üksikmängus oli kolmandana asetatud Vladimir Ivanovil eilsega võrreldes märksa kergem tööpäev, kui ta alistas prantslase Fabien Rebouli 6:1, 6:3. “Täna mängisin tunduvalt paremini,” oli Ivanov rahul. “Olin piisavalt agressiivne ja lõpetasin palju punkte eduka ründelöögiga. Teises setis kadus korraks keskendumine, aga üldiselt oli see üks mu viimase aja paremaid mänge.” Veel lühem oli Markus Kerneri päev, sest ta sai eduseisul 3:1 loobumisvõidu kuuendana asetatud lätlaselt Martins Podzuselt.

Naiste üksikmängus ainsa Eesti tennisistina konkurentsi jäänud Julia Matojan kaotas Csilla Argelyanile (Ungari) 3:6, 3:6, kuid paarismängus olid Matojan ja Eva Paalma edukad. Nad alistasid Anna Katalina Alzate Esmurzaeva (Holland) ja Laetitia Sarrazini (Prantsusmaa) 6:3, 6:1 ning jõudsid poolfinaali. Samuti jõudis poolfinaali Ivanov koos oma paarilise Jan Sabaniniga (Venemaa), kellega tal tuleb homme üksikmängu veerandfinaalis omavahel kohtuda. Juba varem oli poolfinaali saanud Kerner koos austraallase Andrew Whittingtoniga.

Neljapäeval algavad mängud Kalevi väljakutel kell 10, kavas on kõik üksikmängude veerandfinaalid ja paarismängude poolfinaalid, kokku 12 kohtumist.

Head Uudised GoodNews