1. Avaleht
  2. Sport
  3. Esmaspäevast saab Inspira vahendusel taas kaasa elada Anett Kontaveidi mängudele
Esmaspäevast saab Inspira vahendusel taas kaasa elada Anett Kontaveidi mängudele

Esmaspäevast saab Inspira vahendusel taas kaasa elada Anett Kontaveidi mängudele

Juba esmaspäeval ehk 10. jaanuaril algab Austraalias turniir Sydney Tennis Classic, kus on kaasa löömas ka Eesti esinumber Anett Kontaveit.

Telia televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuhi Birjo Kiige sõnul toimub Sydney WTA turniir vahemikus 10.-15. jaanuarini ning Telia telekanal Inspira näitab kõiki Anett Kontaveidi mänge otseülekandena.

„Mängude täpset ajakava pole turniiri korraldaja paraku veel avaldanud ning see selgub üldjuhul 24 tundi enne mängude toimumist, mistõttu soovitame jälgida Inspira kanali telekava,“ sõnas Kiik.

Telia TV sisujuhi kinnitusel purustasid Anett Kontaveidi mängud läinud aasta lõpus mitmeid Inspira kanali vaatajarekordeid ning ainuüksi aastalõpu WTA finaalturniirile elati kaasa enam kui 50 000 kodus, seda isegi öiste mängude ajal.

„Seda enam on hea meel teatada, et jätkame ka 2022. ja 2023. aastal Inspira telekanalil Anett Kontaveidi ja Kaia Kanepi mängude edastamist WTA turniiridel. Saame kõik koos taas meie tipptennisistidele kaasa elada ning unustamatuid spordielamusi nautida,“ lisas Kiik.

Head Uudised GoodNews