1. Avaleht
  2. Sport
  3. EOK TÄNAB 2020 I 76 medalit võitnud sportlased ja treenerid pälvisid tunnustuse
EOK TÄNAB 2020 I 76 medalit võitnud sportlased ja treenerid pälvisid tunnustuse

EOK TÄNAB 2020 I 76 medalit võitnud sportlased ja treenerid pälvisid tunnustuse

Eesti Olümpiakomitee tunnustas 15. juunil Hilton Tallinn Parki konverentsikeskuses peetud pidulikul tänuvastuvõtul 2020. aastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt 76 medalit võitnud sportlasi ja nende treenereid.

EOK president Urmas Sõõrumaa tänas oma kõnes sportlasi ja nende treenereid, kes koroonapandeemiast räsitud aastal võimsate tulemusteni jõudsid.

„Need medalid on tänavu veelgi tänuväärsemad ja kallihinnalisemad. Meie väikese rahva jaoks on need olulised autasud, mis näitavad meie elujõudu, tugevust ja pealehakkamist!“

Vastuvõtule olid kutsutud nii olümpia- kui ka mitteolümpiaaladel maailma- ja Euroopa meistrivõistlustelt 2020. aastal medaleid võitnud täiskasvanud ja noorsportlased oma treeneritega. Ühtlasi tunnustati noorte olümpiamängude medaliste.

Teiste seas osalesid üritusel näiteks noorte olümpiavõitja, vigursuusataja Kelly Sildaru, aasta treener Anna Levandi koos oma poja, noorte olümpiamängudel võistkonnavõistluses kuldmedali võitnud Arlet Levandiga, iluvõimlemise EM-il pronksmedali võitnud rühmkava koondis ja bodyfitnessis maailmameistriks tulnud Tiia Kaare.

Head Uudised GoodNews