1. Avaleht
  2. Sport
  3. EOK premeerib Kelly Sildaru ja tema treenerit
EOK premeerib Kelly Sildaru ja tema treenerit

EOK premeerib Kelly Sildaru ja tema treenerit

EOK premeerib aprillis Rootsis Kläppenis freestyle-suusatamise juunioride maailmameistrivõistlustel pargisõidus ja Big Airis kaks kuldmedalit võitnud Kelly Sildaru kokku 20 000 euroga ja tema treener Tõnis Sildaru 10 000 euroga.

EOK president Urmas Sõõrumaa avaldas heameelt, et juba kolmandat aastat järjest on noorele sportlasele ja tema treenerile põhjust kahe kuldmedali eest preemiat maksta. “Kelly järjekindlad võidud ja stabiilsed sooritused on kinnituseks tema kuulumisest omal spordialal maailma absoluutsesse tippu. Oleme Kelly ja tema treeneri üle väga uhked. Loodan, et võitudega kaasnev preemia on Kellyle ja tema tiimile suureks abiks edasiste eesmärkide täitmisel,” ütles Sõõrumaa.

Rahvusvaheliste tiitlivõistluste medalipreemiad määratakse vastavalt EOK täitevkomitee poolt kinnitatud korrale. Selle kohaselt on juunioride maailmameistrivõistluste kuldmedali võitmise korral sportlase preemia suuruseks kuni 10 000 eurot. Treeneri preemia suuruseks on kuni pool sportlasele makstavast summast.

Väljamaksmisele kuuluvad preemiarahad eraldab EOK taotlusel Kultuuriministeerium.

Head Uudised GoodNews