1. Avaleht
  2. Sport
  3. Eesti tipprestoranide jalgpallimeistriks krooniti teist aastat järjest Event Catering
Eesti tipprestoranide jalgpallimeistriks krooniti teist aastat järjest Event Catering

Eesti tipprestoranide jalgpallimeistriks krooniti teist aastat järjest Event Catering

_49A2298
Foto: Johannes Hõimoja

Sel nädalavahetusel toimus juba viiendat aastat järjest Šnelli pargis heategevuslik tipprestoranide jalgpalliturniir Chefs’ Cup, mille võitjaks krooniti teist aastat järjest Event Catering. Sel aastal koguti turniiri heategevusliku loteriiga Järvamaal asuva Koigi Kooli söökla heaks üle 2000 euro. Heategevuslikul jalgpalliturniiril pälvis teise koha Estonian Burger Factory ning auväärse kolmanda koha restoran Maikrahv.

Turniiri peakorraldaja Peeter Piheli sõnul on turniiri populaarsus igal aastal kasvanud ning üritust oodatakse restoranides üle Eesti juba pikisilmi. „Hea meel on tõdeda, et üritus on suutnud kenasti kanda kinnitada ning loodetavasti suutsime pakkuda ka pealtvaatajatele nädalavahetusel mõnusa elamuse. Soovin siiralt tänada ka meie sponsoreid ning kõiki, kes võtsid osa heategevuslikust loteriist ning aitavad toetada Koigi Kooli Järvamaal. Võin juba etteruttavalt reeta, et järgmisel aastal on plaan meie turniiri formaati pisut muuta, kuid täpsemalt räägime sellest mõne aja pärast,” lisas Pihel.

Foto: Johannes Hõimoja
Foto: Johannes Hõimoja

Turniiri peasponsor on Electrolux Eesti. Lisaks on oma abistava käe ulatanud Dunker, Restoran Fabrik, Brillare OÜ, Kalamajakas, Horeca Service, Saaremaa Lihatööstus, Eesti Jalgpalli Liit, Õllenaut, Isport, Santa Maria, Farwelli Kaubanduse OÜ, Gemoss Eesti, AS Tridens, Jaanihanso Siidrivabrik, restoranifoorum Sauce 2015, Dylan Distribution, restoran Umami, resto Kaks Kokka, Event Catering, Segers Eesti, Jõgeva Seemnekeskus, Bestwine, Avallone ja Manipenny OÜ.

Varasematel aastatel on Chefs Cup’il Eesti restoranide jalgpallimeistriks kroonitud:

2011. aastal – Swissoteli Horisont;
2012. aastal – Alexander restoran;
2013. aastal – Swissoteli Horisont;
2014. aastal – Event Catering.

Eelnevatel aastatel on turniiri heategevusliku loteriiga aidatud Lauka, Rosma, Kihnu ja Valjala koole.

Head Uudised GoodNews