1. Avaleht
  2. Sport
  3. Eesti sai Sotši olümpiamängudele murdmaasuusatamises viimasel hetkel ühe koha juurde
Eesti sai Sotši olümpiamängudele murdmaasuusatamises viimasel hetkel ühe koha juurde

Eesti sai Sotši olümpiamängudele murdmaasuusatamises viimasel hetkel ühe koha juurde

Eesti sai Sotši olümpiamängudele murdmaasuusatamises viimasel hetkel ühe koha juurdeTäna selgus, et Eesti saab Sotši saata seitse murdmaasuusatajat. Vastavalt Eesti Olümpiakomitee täitevkomitees tehtud otsusele saab selle koha Siim Sellis.

„Head meelt valmistab, et viimasel hetkel tuli positiivne uudis, et veel üks Eesti sportlane saab võistelda maailma suurimal spordivõistlusel ja kellele me kõik saame kaasa elada,“ ütles olümpiakomitee president Neinar Seli.

Eestit esindab Sotši taliolümpiamängudel 25 sportlast: murdmaasuusatajad Triin Ojaste, Aivar Rehemaa, Peeter Kümmel, Karel Tammjärv, Algo Kärp, Raido Ränkel ja Siim Sellis; kahevõistlejad Kristjan Ilves, Han Hendrik Piho ja Karl-August Tiirmaa; suusahüppajad Kaarel Nurmsalu ja Siim-Tanel Sammelselg; laskesuusatajad Kadri Lehtla, Darja Jurlova, Grete Gaim, Johanna Talihärm, Indrek Tobreluts, Kauri Kõiv, Roland Lessing, Daniil Steptšenko ja Kalev Ermits; mäesuusatajad Triin Tobi ja Warren Cummings Smith ning iluuisutajad Jelena Glebova ja Viktor Romanenkov.

XXII taliolümpiamängud toimuvad Sotšis 7.-23. veebruaril. Jooksvat infot olümpiamängude kohta saab olümpiakomitee Sotši erilehelt aadressil www.eok.ee/sochi2014. Olümpiamängudest teevad otseülekandeid ETV, ETV2, TV3 ja Viasat Sport Baltic, lisaks vahendavad olümpiat Vikerraadio ja Raadio 4 ning internetis TV3 Play ja mobiilis ERR-i rakenduse kaudu.

Eesti Olümpiakomitee tegevust rahastatakse suures osas ettevõtete sponsortoetuste abil. EOK sponsorid on Elion Ettevõtted, EMT, ERGO, Ilves Extra, JCDecaux, Monton, NIKE, Olympic Casino Eesti, Paf Grupp, Silberauto.

Head Uudised GoodNews