1. Avaleht
  2. Sport
  3. Eesti curlinguvõistkond pääses talimängudel poolfinaali
Eesti curlinguvõistkond pääses talimängudel poolfinaali

Eesti curlinguvõistkond pääses talimängudel poolfinaali

Fotod: Harri Lill ja Marie Turmann, Maailma Curlingu Föderatsioon

Eesti segapaaris curlingu võistkond Marie Turmann/Harri Lill võitis kõrgetasemelisel curlinguturniiril Uus-Meremaal veerandfinaalis Šotimaa võistkonna ja pääses edasi poolfinaali.

Eesti curlinguvõistkond Turmann/Lill võitis veerandfinaalis Šotimaa esindust Marie Turmanni viimasest viskest tulemusega 7:5. Homme toimuvas poolfinaalis kohtuvad Turmann/Lill Korea esindusega. Teise finalisti selgitavad Kanada ja Norra.

“Marie Turmann ja Harri Lill on Uus-Meremaal näidanud stabiilselt tugevat taset ning head mängu ka pingelistes ja otsustavates olukordades. Turniir on väga kõrgetasemeline, osalejate seas on mitu tulevastele taliolümpiamängudele kvalifitseerunud võistkonda ning valitsevad maailmameistrid. Seetõttu on meie mängijate heade tulemuste üle eriti hea meel,” ütles Eesti Curlingu Liidu juhatuse liige Fred Randver.

Turniiri võitja selgub 30.augustil kui toimub võistluse finaalmäng.

Curling on rahvusvaheliselt üks kõige kiiremini kasvavaid talispordialasid. Tegemist on olümpiaalaga, mida saavad harrastada väga erineva vanuse ja füüsilise ettevalmistusega inimesed. Mängu saavad harrastada ka liikumispuudega inimesed. Curlingut on võimalik harrastada nii perekeskselt, kui ka kolleegidega. Eestis saab curlingut mängida regiooni parimaid tingimusi pakkuvas Tondiraba jäähallis. Curlingu hooaeg algab septembris ja kestab Eestis mai lõpuni.
Võistluse koduleht!
Jooksvad tulemused!

Head Uudised GoodNews