1. Avaleht
  2. Sport
  3. auto24 TALENDID RAJALE 2015 paistab silma enneolematu auhinnafondiga
auto24 TALENDID RAJALE 2015 paistab silma enneolematu auhinnafondiga

auto24 TALENDID RAJALE 2015 paistab silma enneolematu auhinnafondiga

Foto: Eesti Autospordi Liit
Foto: Eesti Autospordi Liit

Eesti Autospordi Liidu ja Eesti Kardiliidu poolt kolmandat hooaega korraldatav laste hobikardisari auto24 TALENDID RAJALE auhinnafond saab sel aastal olema eriliselt vägev. Senise kahe aasta vältel peaauhinnaks olnud võistluskardi saab sarja üldvõitja ka tänavu, suur üllatus ootab aga ees teisele ja kolmandale kohale jõudnud sõitjaid.

“Eelnevatel aastatel on auhinnaks olnud 1000 ja 500 eurone kardipoe kinkekaart, mille väärtuses on saanud sõitja endale varustust hankida. Tänavusel aastal oleme need asendatud kokkuvõttes veelgi väärtuslikuma auhinnaga, nimelt võimalusega osaleda täismahus ühel Eesti kardispordi meistrivõistluste etapil,” märgib Eesti Autospordi Liidu peasekretär Margus Kiiver. “Kuna võistluskart erineb hobikardist nagu öö ja päev, peame oluliseks, et aitaksime veelgi rohkem sillutada noore teed professionaalsema autospordi suunas. Täismahus EMV etapi kaasategemine seda igatahes on.”

auto24 TALENDID RAJALE 2015 auhinnakart kannab nime OK1 Speedy ning selle paneb välja üks tituleeritumaid Eesti kardimeeskondi Talvar Racing. Komplektse võistluskardiga saab sarja võitja osaleda veel tänavuselgi aastal Eesti meistrivõistlustel, nüüd on see võimalus olemas ka teise ja kolmanda koha omanikul. Üheetapilise täismahus osalemise paneb välja teinegi Eesti kardispordimaastikul tutvustamist mittevajav meeskond TARK Racing.

“Ühe täismahus etapiga õpib noor palju. Samuti tema vanemad, kes saavad isegi kardi kordaseadmisel võimalusel käed külge panna. Pisemates võistlusklassides ongi meeskonnaks enamasti omaenda perekond ning loodame, et innustame seeläbi ka just vanemaid,” ütleb Eesti Kardiliidu president Marko Asmer, kes alustas oma võistlejakarjääri samuti isa Toivo käe all.

Hobikardisari auto24 TALENDID RAJALE 2015 stardib juba 22. märtsil Triobeti kardikeskuses. Sari koosneb 7 etapist ning lisaks sõidetakse veel FK Keskuse Õismäe ja LaitseRallyPark’i kardiradadel. Sari lõpeb 07. juunil peetava Citroen Grande Finalega, mis sõidetakse Citroeni Laagri esinduse ajutisel kardirajal. Ühe etapi osalustasu on 15 eurot, registreerimine toimub leheküljel auto24.ee/talendidrajale

Sarja raames viiakse koostöös Maanteeameti, Politsei ja Lastekaitse Liiduga läbi ohutu liiklemise ning kiusamise vaba kooli loenguid.

auto24 TALENDID RAJALE – siit saab alguse sinu võidusõidukarjäär!

Head Uudised GoodNews