1. Avaleht
  2. Sport
  3. Audruring, Auto24 ja Toyota Baltic sõlmisid koostöölepingud
Audruring, Auto24 ja Toyota Baltic sõlmisid koostöölepingud

Audruring, Auto24 ja Toyota Baltic sõlmisid koostöölepingud

Eile sõlmiti Audruringi ja AS Sanoma Baltics, mille üheks kaubamärgiks on automüügiportaal auto24.ee, vahel 10 aastane koostööleping, mille kohaselt kannab Audruring järgneval kümnel aastal nime auto24ring. Kümne aasta pikkune koostööleping annab mõlemale osapoolele võimaluse sellest koostööst võtta maksimum. Auto24ring, kus eelmise aasta sügisel sõideti juba esimesed võistlused on olulise tähtusega Eesti ringrajaelu edendamisel. Selleks aastaks on auto24ring rajale planeeritud juba mitme välisriigi meistrivõistluste etapid. Kuid mitte ainult. Auto24ring saab olema kohaks, kus saavad huvilised lihvida turvaliselt oma sõidutehnikat ja panna proovile oma võimed kaasliiklejaid ohustamata. Lisaks mootorispordile ja sellega seonduvale annab auto24ring ja selle taristu suurepärase võimaluse harrastada ka erinevaid tervisepordi vorme, nagu näiteks jooks, jalgratas, rulluisutamine ja palju muud.

Oma kindel osa on auto24ring’il Pärnumaa turismi arenduses, kui läbi erinevate võistluste ja rajapäevade tuleb siia hulgaliselt välismaalasi, kes ei piirdu vaid tegevusega auto24ring rajal.

Margus Tomberg, AS Sanoma Baltics juhatuse esimees: „Auto24 huvi on, et mootorisport laiemalt püsiks Eestis populaarsena ja huvilistel oleks võimalus enda ja oma sõiduvahendi võimeid turvaliselt proovile panna. Ringrada ise on juba jõudnud saada väga palju positiivseid kommentaare seda testinud sportlastelt ja on hästi õnnestunud. Meie jaoks on oluline, et auto24ringile sõitma tulek on jõukohane kõigile autoomanikele ega eelda spetsiaalset ettevalmistust või suurt eelarvet. Kellel tekib suurem huvi, saab juba kohapeal olemasolevate rajaautodega harjutada.

Samuti teeb head meelt see, et raja haldajate poolt on hoolega läbi mõeldud kogu tegevuskava ja korraldatavad üritused tulevad väga mitmekülgsed, pakkudes sportimis- ja meelelahutusvõimalusi ka mootorispordist vähem huvitatutele.“

Andres Hall, auto24ring juhataja: „Auto24 on omas sektoris vaieldamatu turuliider, lisaks haakuvad ringraja ja automüügiportaali kliendigrupid ja üldisemad huvid, mistõttu usun, et kahe sarnaste huvidega ettevõtte pikaajaline koostöö annab tulemuseks rohkem kui kahe liidetava summa. Mul on sündinud koostöö üle äärmiselt hea meel ja ma usun, et sellest võidavad mõlema poole kliendid ja külastajad.“

Auto24 näol on tegemist populaarse meelelahutuskohaga internetis, mida külastab 400 000 kasutajat nädalas. 2012 aastal müüdi Eestis auto24 vahendusel üle 100’000 sõiduki.

Eesti suurim automüüja Toyota Baltic andis täna sõlmitud kolmeaastase koostöölepingu raames auto24ringile, üle kolm uut GT86 mudelit.

Toyota Baltic müügi- ja turundusjuht Raigo Kaseorg ütles, et Toyota sportautode üleandmise eesmärgiks on pakkuda inimestele ehedat sõiduelamust tasukohase hinna eest, sest paljud huvilised ei saa endale GT86 siiski lubada. “Aprillist on igaühel võimalik selle võimsa sportauto rooli keerata ja tõeliselt sportlikke sõiduelamusi kogeda,” väljendas Kaseorg rahuolu.

Toyota Baltic AS annab alates 2013. aastast igale GT86 ostjale kaasa stardipaketi, mis sisaldab sõidukoolitust auto24ringil koos õhtusöögi ja ööbimisega Pärnu linnas.

Head Uudised GoodNews