1. Avaleht
  2. Sport
  3. Algas Spordiklubi Nord ja Eesti Paralümpiakomitee kevadine liikumisväljakutse noorte parasportlaste toetuseks
Algas Spordiklubi Nord ja Eesti Paralümpiakomitee kevadine liikumisväljakutse noorte parasportlaste toetuseks

Algas Spordiklubi Nord ja Eesti Paralümpiakomitee kevadine liikumisväljakutse noorte parasportlaste toetuseks

Esmaspäeval startis Spordiklubi Nord ja Eesti Paralümpiakomitee ühine liikumisväljakutse, millega toetatakse noorte parasportlaste tulevikupüüdlusi.

  Liikumisaasta raames toimuva liikumisväljakutse peamine eesmärk on laste ja vanemate üheskoos veedetud aja suurendamine, liikumine ning tublide parasportlaste toetamine. 

Liikumisväljakutse toimub kevadise koolivaheaja kestel 24. kuni 30. aprillini. Selle raames on kõikidel huvilistel võimalus läbida endale jõukohane ja meelepärane arv tervisekilomeetreid ning registreerida oma võistkonna poolt läbitud teekonna pikkus rakenduse YuMuuv kaudu. Eesmärgiks on teha üheskoos maakerale tiir peale. Lisaks saavad kõik kaasalööjad anda rahalise toetusega hoogu noorte ja alustavate parasportlaste edasisele karjäärile.

Eesti Paralümpiakomitee poolt kinnitatud stipendiaatideks on paraujujad Keira Rattur ja Robin Liksor, parakergejõustiklane Remy Märtson, paratantsija Matvey Serednitskiy, parapurjetamise võistkond ja Eesti Ratastoolikorvpalli Klubi. Kõikide sportlaste tulevikupüüdlusi saab toetada siin!

Väljakutsega liikumiseks tuleb alla laadida YuMuuv´i äpp App Store või Google Play keskkonnast, registeerida ennast YuMuuvi kasutajaks sisestades ettevõtte koodina väljakutse unikaalset koodi MAAKERA, valida toode või teenus, mille abil oma liikumist YuMuuviga siduda (nt. Polar, Fitbit, Google Fit, Apple Health jne) ning valida seadete alt klubi, mida soovitakse esindaja ja kelle üldarvestusse hakkavad sammud kogunema.

Väljakutsega liitujate vahel loositakse välja peaauhind Polar Pacer GPS spordikell, mille paneb välja Mefo AS. Peaauhind loositakse välja kõigi väljakutsega liitujate vahel, kes on väljakutse lõpuks kogunud nädala jooksul vähemalt 70000 sammu.

Väljakutsega liitusid Spordiklubi Nord (väljakutsuja), Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi, Audentese spordiklubi, FC Flora, FCI Levadia, Paide Linnameeskond, Selver Tallinn Võrkpalliklubi, KK Rae Koss, MyFitness, Tartu Jalgpallikool Tammeka ja FC Nõmme United.

Head Uudised GoodNews