1. Avaleht
  2. Sport
  3. Ajakiri Jooksja jõuab toetajate abiga Eestimaa sportlikumatesse koolidesse
Ajakiri Jooksja jõuab toetajate abiga Eestimaa sportlikumatesse koolidesse

Ajakiri Jooksja jõuab toetajate abiga Eestimaa sportlikumatesse koolidesse

2015. aastal alustas ajakiri Jooksja koostöös Eesti Koolispordi Liidu ja Eesti Kergejõustikuliiduga projekti, mille raames kingiti partnerite ühiste jõududega enam kui sajale Eestimaa sportlikule koolile ajakirja Jooksja aastatellimus.

Alates 2016. aastast otsustasid partnerid projekti laiendada ning ajakiri jõuab nüüd juba kolmandat aastat 200 Eestimaa kooli lugemislauale. Projekti toetavad Eesti Kergejõustikuliit, Eesti Suusaliit, Spordiürituste Korraldamise Klubi, Sportland ja Eesti Koolispordi Liit, kes tegi ka koolide valiku.

“Laste ja koolinoorte spordi juurde toomine ning nende seal hoidmine on nende tervist ja tulevikku silmas pidades ülioluline”, on ajakirja Jooksja väljaandja Donatas Narmonti kindel arvamus. “Näen oma laste pealt, et sport on nende jaoks kõige huvitavam tegevus, mis nad nutiseadmetest eemale viib. Kui ajakiri Jooksja siin oma inspireerivate lugudega selleks kasvõi väikese panuse anda saab, on meie eesmärk ses osas täidetud.”

Eesti Koolispordi Liidu president Lauri Luik: “Spordi ja tervislike eluviiside edendamisel koolinoorte hulgas on eeskujudel tähtis roll. Jooksja ajakiri annab hea ülevaate meie spordisangarite, aga ka harrastajate sportlikest katsumustest ja edulugudest, mis aitavad kujundada noore inimese hoiakuid tervislike eluviiside suhtes.”

Ajakiri Jooksja ilmub kuus korda aastas, järgmine number näeb ilmavalgust aprillikuus.

Head Uudised GoodNews